Temat: Jakie stawki Za Koszenie ?????
Cześć Chłopcy powiedzcie jakie stawki panują u Was za godzinę Koszenia bez sieczkarni i z sieczkarnią ...??? Bo ja Za Godzinę koszenia bez sieczkarni biorę 300 zł a z sieczkarnią 320zł .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jakie stawki Za Koszenie ?????
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć Chłopcy powiedzcie jakie stawki panują u Was za godzinę Koszenia bez sieczkarni i z sieczkarnią ...??? Bo ja Za Godzinę koszenia bez sieczkarni biorę 300 zł a z sieczkarnią 320zł .
ja tam biorę 320 od hektara i już mam na 50 hektarów zaklepane koszenie tylko żeby pogoda się zrobiła
Ja też mam dylemat ile brać??
Myślę nad 320 z sieczkarnią;D
A 300 bez;D
Jestem z dolnegośląska;D
Co tam? Zapomniało się?
ja z sieczkarnią tyle biorę bo bez nikt nawet nie chce kosić
To ceny nie złe:hmmm:
U mnie może trochę więcej jak w zeszłym roku ok 250-260/godz.
260 bez sieczkarni
280 z sieczkarnią
U mnie 240 bez sieczkarni 260 z cięciem , łódzkie (kombajnów u nas w opór same Claasy , i to prawie nówki )
z sieczkarnia 300zl za ha
bez sieczkarni 270 za ha
Witam kolegę. Dopiero się zorientowałem, że jesteś z moich terenów. Cennik widzę, że dość wysoki u Was. U mnie ( okolice Stołpia ) od 250 - 300 zł. Skoro mieszkasz blisko Poniatówki to pewnie mamy wspólnych znajomych :beer:. Znasz tam jakiś rolników?
nie wiem ja brałem 350 za rzepak z około 300-320 za pszenice itp dla nas ludzi z kombajnami w sumie to tak mało nie mało a dla tych co musza najac kombajn to gigantyczna cena jeszcze przy tej cenie pszenicy co teraz oferują to totalna paranoja
U nas jęczmienia nikt nie chce kosić bo trzeba zapłacić 300 za koszenie a w skupie płacą 288-300;D
rany ale ceny u nas (zgłebie miedziowe)dolnosladskie ( słabe gleby żytnie)240 i nie słyszałem by ktos brał wiecej
a czy ktos mi powie jaka pojemnosc ma zbiornik zbożowy 512 najlepiej w kg
No tak już jest u mnie bynajmniej @artureekk.
Ja biorę 270 zł za godzinę z sieczkarnią , sąsiad ma bizona bierze 300 zł/h , drugi ma małego Janka i bierze 320zł/ha a ja ich. Oni koszą tylko u siebie , a ja mam tyle zamówień że forszaj robi się czerwony!!!
Ja Biore 300 Z Sieczkarnia
z kąd u was takie ceny 300 -350 zelrzyjcie z tonu ja nie jade usługowo bo nie mam gdzie ale u nas max250 a jaka to róznica czy z sieczkarnia czy bez moim zdaniem to jeden kit przecierz silnik ani przy niej nie zajeknie
ale wies zkiedys jak jeszcz enie miałem kombajny to wdszyscy mowili ze 2o zł drozej z sieczkania i tak zostało
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jakie stawki Za Koszenie ?????
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo