10,381

Odp: GG FORUMOWE

ILe elektryk woła za zrobienie instalacji w e 512 od podstaw?
Gość szuka wykonawcy może bym się wziął ale ile to warte?

10,382

Gdybyś miał ochotę pogrzebać przy elektryce przy 323 to znalazłbym klienta 😉

Kompletny noob w temacie Fortschitt

10,383

50zł /h

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

10,384

u mnie taka instalacja tylko teraz pytanie naprawa czy położenie nowej naprawa 350zł a nowa 700 bym wołał inaczej bym nie podchodził tylko ze nowa to calutka od podstaw

Nie ma to jak FORTSCHRITT

10,385

No właśnie gość chce całkiem nową....

10,386

no to 700 zł to jest minimum jeszcze tylko kwestia czy klient wymyśla jak by tu najtaniej zrobić i np zostawia stare lampy itp czy mówi rób od nowa na cito wtedy wszystko leci nowe i lżej się podłącza bo w pierwszym przypadku cenę podnoszę albo nie biorę w cale a w drugim 100 zł więcej i robię bez zbędnego gadania

Nie ma to jak FORTSCHRITT

10,387

Panowie Zetor 7211 będzie ciągał jakiś mniejszy pług obrotowy 3 skibowy czy będzie mu za ciężko?

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

10,388

Jeśli podniesie to i pociągnie...

10,389

Jeździliśmy z z 4x35 landsberga i dawał radę. Piękna robota to była. Ale dodatkowe obciążenie z przodu musiał mieć niestety.
Zależy ile ta skiba bierze...

Siły na zamiary zmierz....

10,390

Albo jakiś porządny 2x45 i na trójce jeździć...

10,391

Krzysiek napisał/a:

ILe elektryk woła za zrobienie instalacji w e 512 od podstaw?

A instalacje remontujesz u siebie we warsztacie czy w "delegacje" też jeździsz? big_smile

Kompletny noob w temacie Fortschitt

10,392

a ktoś petkusa k213 ze starymi wajchami? Nie wiem jak to ustawić...

10,393

U góry wajcha po prawej steruje siłą wiatru przed górnym sitem a wajcha z lewej siłą wiatru na końcu dolnego sita. no i jeszcze wajcha od prędkości podawania ziarna.

Jak ustawić? wiatr nie powinien zabierać tego co cenne więc patrz i ustawiaj.
A kierunek obrotów silnika robi różnicę w sile wiatru.

Ja nie mam oryginalnego k213 tylko jakaś podróba made in PRL

10,394

https://allegro.pl/oferta/zestaw-tester … 7830475566

Warto?

10,395

pokaże tyle co ty widzisz na oko, to zestaw dla działkowców, i pewnie zawsze wychodzi, że wszystkiego jest za mało i trzeba dokupić super specjalne osmo-srosmo-supernano-ECO cośtam i będzie dopiero super rosło

10,396

Ja lata temu podprowadziłem podobny zestaw w szkole i też mi nie wychodziło nic wiarygodnego sad

10,397

Miareczkowanie to wyższa szkoła gotowania na gazie. Określenie PH, czy zawartości węgla czyli próchnicy to jeszcze jakoś da się po kilku próbach zrobić, ale mikro i makro dla niewtajemniczonych nieosiągalne.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

10,398

Grzeje ktoś chatę gazem LPG?

10,399

Panowie został mi falcon i pytanie czy nada się na kompot do zaprawienia pszenżyta czy trzeba coś innego kupić?

10,400

daj 15-20ml na 100kg ziarna i będziesz miał więcej niż standardową zaprawę za niecałą dychę /ha