Temat: Fortschritt E517
Jak w temacie myślę nad zakupem kombajnu E 517 sprawny nie zajechany do końca
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Fortschritt E517
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie myślę nad zakupem kombajnu E 517 sprawny nie zajechany do końca
A co ze sampo?
Sampo pojechało w okolice Zielonej Góry. W jego miejsce jest Case 521. Leszku Ty użytkowałeś 517 jeśli możesz napisz mi parę słów na PW tym wynalazku.
Do tego kolegi bym bił https://www.youtube.com/watch?v=p7xRTCY4iEg
Jak się nie mylę to u nas na forum jest chyba pod nickiem Mazi może zauważy i się odezwie , jego maszyna zasuwa jak zła.
Mi chodzi teraz case 527 po głowie, jestem po wstępnych ogledzinach, możliwe że moje 525 bedzie do sprzedania
527 kawał kombajnu , rozbierałem takiego po trochu na graty.
No mazi miał 517 ale sprzedał, kupił bizona BS. Jak co to lepiej niech on się wypowie.
Mi chodzi teraz case 527 po głowie, jestem po wstępnych ogledzinach, możliwe że moje 525 bedzie do sprzedania
gdybyś sprzedawał to ile będziesz cenił, masz stół do rzepaku i ogólnie w jakim stanie Twoja maszyna ?
moje minimum to 65, jest ze stołem, technicznie jest ok, do poprawek raczej kosmetycznych.
Leszku z tego co Mazi i Vistula1 mają w opisie maszyn które posiadają wychodzi na to że są to Goście z Gr Mazur z tego filmiku który dodał Yoko.
Dokładnie jak piszesz Tadziu. Też trochę części ode mnie brali z rozbiórki 516. Spoko gość
Leszku z tego co Mazi i Vistula1 mają w opisie maszyn które posiadają wychodzi na to że są to Goście z Gr Mazur z tego filmiku który dodał Yoko.
no przecież o to mi chodziło
600690989
Vistula
dzwoń do niego
Rozmawiałem z Krzysztofem. 517 zaklepana dla kolegi, jeżeli coś się w temacie zmieni wrócimy do tematu. Jak znajdę wolną chwilę podjadę go obejrzeć, z daleka kilka razy go wiedziałem jadąc na zloty do Oławy ale już po samych filmach widać co ten okręt wyczynia na polu.
A Bizona już Krzychu przyprowadził?
Poszukiwania można uznać za zakończone, kombajn najprawdopodobniej w sobotę będzie u mnie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Fortschritt E517
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo