Odp: Maszyny sprzedam !!!
No jaki kolega Tomek jest dosłowny ... Zazwyczaj te plugi są pospawane na ramię lub korpusy , i jeśli ktoś się orientuje i widzi w moim poście że piszę NIEPOSPAWANY, to znaczy że pług jest w dobry stanie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Maszyny sprzedam !!!
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No jaki kolega Tomek jest dosłowny ... Zazwyczaj te plugi są pospawane na ramię lub korpusy , i jeśli ktoś się orientuje i widzi w moim poście że piszę NIEPOSPAWANY, to znaczy że pług jest w dobry stanie
Spoko nic po złości nie jestem pewien ale kolega chyba od ciebie kupował siewnik nordstein jak dobrze nazwę zapamiętałem i siewnik naprawdę spoko jest a poszedł w warmińsko mazurskie jakoś na wiosnę
Sprzedam :
Opryskiwacz HARDI MEGA MASTER 1200 L , lance 21m , elektroniczne sterowanie rozdzielaczem, rozwadniacz cieczy
Belka na ile sekcji dzielona? Cena?
Belka na 5 sekcji . Cena 9800zl
Sprzedam:
-Hardi zawieszany 1000 L lance 15 , rozwadniacz boczny, końcówki do RSM
Kombajn Deutz Fahr M35.70 , heder 4.2m , sieczkarnia
Sprzedam :
HARDI MEGA MASTER Lance 21m , 1000 L , pełen komputer , rozwadniacz cieczy, cena 13500 zl
Sprzedam
Opryskiwacz ciagany Berthoud Primera Beczka 3200 L lance 24m hydraulicznie rozkładane cena 11 tys
Opryskiwacz Hardi 1200 L lance 15m belka hydraulicznie rozkładana rozwadniacz cena 8900
https://www.olx.pl/oferta/mtz-belarus-9 … 8f08712944
jak by ktoś był zainteresowany
Mam na sprzedaż
Opryskiwacz Hardi 2500L lance 24m na pełnym komputerze. Cena 16500 tys
Opryskiwacz Berthoud Racer 20 2000L lance 21m z pełen komputer
Cena 25 tys
Pług Kverneland 4 skibowy obrototowy zabezpieczenia kołkowe
11tys
Jak by ktoś chciał 2 x Ursus c-360 stan bardzo dobry cena 18.500 do negocjacji
Sprzedam pług obracany 3-skibowy Rabewerk . Zabezpieczenie NonStop i zrywalne.
Obrót na jeden wąż. Wymienione wszystkie elementy robocze t/j odkładnie, piersi, lemiesze, dłuta, płozy, wszystkie śruby.
Pług prosty, nie spawany. Dokumentacja po niemiecku .
Kupiłem go z myślą do MTZ, ale jest za szeroki i nie mogę ustawić pierwszej skiby.
Robiłem próby ma dużym Ursusie i orał jak marzenie, ale to był ciągnik "przejezdnedo" gościa z lasu ( ZUL) .
Cena to 8000zł. Do negocjacji.
To rozstaw ruskowi koła szerzej. Jaki przekrój ramy? Rozglądam się za takim ale 4 skiby i na śrubę zrywalną.
Jest maksymalnie rozstawiony, chyba, że odwrócę felgi.
Przekrój 160mm.
Kolega w rusku szóstce właśnie przełożył koła, żeby był również stabilniejszy w overum 4 obrotowy.
Jakby ktos szukal poznaniaka na zwyklej skrzyni z dociskiem i hydr. znacznikami😎 to chetnie wymianie za kilkanascie banknotow z wizerunkiem wladyslawa jagielly.
ja mam w 1025 odwrócone felgi i piasty wciśniete do końca na 520 oponach fajnie to wygląda
Do samego końca osi? To jaki ma wtedy rozstaw? 225?
może źle napisałem felgi obróciłem i piasty wcisnąłem do zwolnicy
łańcuchy są mojego autorstwa :dance:
Sprzedam
Opryskiwacz Vicon LS2504 Kverneland 24m 2004 r pełen komputer
Cena 26 do zapłaty
Overum 4 skibowy obrototowy XU nowe odkładnie 2010 szerokości do 50 cm na skibę cena 29 tys do zapłaty
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Maszyny sprzedam !!!
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo