Odp: zakup kombajnu MDW
No to jak dwa hedery to cena realna. A z tym hydro to już musisz sam podjąć decyzję.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » zakup kombajnu MDW
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No to jak dwa hedery to cena realna. A z tym hydro to już musisz sam podjąć decyzję.
Jestem po grubszych ogledzinach 527 i mam dylemat co do hydrostatu tzn gdyjest na biegu a joistick jest w pozycji zero delikatnie kombajn jedzie do przodu a powinien stać w miejcu, pytanie czy to kwestia regulacji czy hydromotor coś boli??
Raczej regulacji. Podpytam kumpla co to było bo miał ten sam problem.
U niego sterownik elektryczny od hydro trzeba było wyregulować, miał źle ustawiony punkt zerowy.
Sterownik przy pompie???
Sterownik przy pompie???
Tak
U mnie w jd też tak jest, że jak zostawię w pozycji zero to minimalnie ciągnie. Muszę wtedy dźwignię ciut do tyłu i jest okej. Albo ręczny zaciągnąć
Jest szansa żebyś kumpla podpytał jak to ustawić, jakoś bym się odwdzieczył, moj tel. 693808420
Dobra spróbuję podpytać
dzieki
Słuchaj on jest poj***ny. Powiedział, że drogo go kosztowało żeby się dowiedzieć i za 300 zł to powie co i jak... W Pańkowie może by coś pomogli... bezinteresownie.
no ok , bedzie na podwórku to bede sie martwić, ale dzieki za fatyge, w ostateczności skorzystam z pomocy
O jejku zdejmij wtyczki z elektrozaworow i zobaczysz co się stanie, jak będzie stał w miejscu to masz problem z elektryka. A jeśli mimo to będzie ruszał to elektrozawor się nie domyka szczelnie i tu jest problem.
A byle dziada co za dobre słowo nie chce pomóc to mniej głęboko w du.....
elektryka jest ok, po odpieciu kości to samo
Tam jest blok zaworów nc6? Zrób fotę
nie mam go jeszcze u siebie, jeszcze sie wacham, do niedzeli mam dać znać ale raczej wezmę
nie mam go jeszcze u siebie, jeszcze sie wacham, do niedzeli mam dać znać ale raczej wezmę
się uparł na NRD !!!:
:nie_wiem::nie_wiem:
O jejku zdejmij wtyczki z elektrozaworow i zobaczysz co się stanie, jak będzie stał w miejscu to masz problem z elektryka. A jeśli mimo to będzie ruszał to elektrozawor się nie domyka szczelnie i tu jest problem.
A byle dziada co za dobre słowo nie chce pomóc to mniej głęboko w du.....
Rozumiem gdyby powiedział daj na flaszkę i tyle... Są ludzie i...
yokoslaw napisał/a:nie mam go jeszcze u siebie, jeszcze sie wacham, do niedzeli mam dać znać ale raczej wezmę
się uparł na NRD !!!:
:nie_wiem::nie_wiem:
jedyna sensowna alternatywa na obecną chwile
Kupił maszynę ?:)
no nie kupił jeszcze, ciezko mi podjąć decyzje..
no nie kupił jeszcze, ciezko mi podjąć decyzje..
. Nie kupuj.! Bo od ciebie już nikt tego z twego podwórka nie zabierze. Chyba że za grosze. Pozd. 😜
A teraz poprosze o zachecające komentarze
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » zakup kombajnu MDW
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo