Odp: GG FORUMOWE
u mnie to nie wiem bo jak pod koniec wrzesnia w czasie nawałki prac polowych zebranie było w dzień powszedni o godzinie 16 to nie miałem czasu
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 530 531 532 533 534 … 592 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
u mnie to nie wiem bo jak pod koniec wrzesnia w czasie nawałki prac polowych zebranie było w dzień powszedni o godzinie 16 to nie miałem czasu
A u nas jeżeli jakieś zebranie wogóle jest to wszyscy się zmieszczą w jednym pokoju u sołtysa...
A jak to wygląda w Polsce?
https://www.farmer.pl/fakty/rolnicy-upr … 89977.html
Najlepszy jest komentarz pod artykulem:
"Rolnicy nie tyle uprawiają seks co są dymani przez wszystkich". Sad but true...
Ile mogę zaśpiewać za 0.5 ha przeznaczone pod działalność handlową? Przy głównej trasie, dobra lokalizacja. No i na całej wsi tylko u mnie możliwość taka bo reszta ma w planie zagospodarowania tylko na cele rolnicze.
Cena działki budowlanej x2
Drugi rok zięć dzierżawi działkę 2 ha na przeciwko marcredo właścicielowi dają za nią 2 mln, czeka na więcej.
Ma ktoś w domu suszarkę do prania https://allegro.pl/kategoria/agd-wolnos … ;stan=nowe
Moja mi suszy głowę...
jeśli lubi swoje ubrania to tradycyjne suszenie jest lepsze, a szybkie szybko zużywa ciuchy...
My mamy kondesacyjną Hoovera. Póki co moja Pani jest zadowolona chociaż zauważalne jest że ubrania suszone w suszarce zbiegają się, szczególnie T-shirty.
Tak mam pralko- suszarkę LG super sprawa na zimowe pranie polecam wszystkim
panowie macie może namiary na sprawdzoną firmę zajmującą się czyszczeniem chłodnic, chodzi mi o rozcinanie i czyszczenie mechaniczne kanałów i najlepiej by było jak by potrafili ją poskładać najlepiej z dolnośląskiego. Muszę oddać chłodnicę od 524 do czyszczenia bo coś w tym roku łapał mi temperaturę, a wystarczało stanąć na minutkę na wolnych obrotach i wracała do normy na 2-3 godziny
Z ktorych stron dolnego śląska jesteś? W pszennie jest firma co czysci chłodnice ale słabo naprawia natomiast jest firma we wrocku co robi chlodnice od podstaw albo wymienia rdzeń za rozsądne pieniądze.
Chłodnice Mielnik
Komórka 602 383 890 - to ta z Pszenna
okolice ząbkowic śląskich. o pszennie i wrocku słyszałem . szukam coś pewnego a nie takich co tylko kasę wezmą, firm się dużo ogłasza, ale może miał ktoś już z którąś do czynienia i mógłby coś polecić
To Wrocław, tam ,jezeli cała metalowa to wymienią rdzeń na miejscu.jak dobrze pamiętam to był ermax. Bedziesz chciał konkretnie dane to będę musiał faktóry poszukać.
Napisz Łukasz z jakiej dokladnie okolicy ząbkowic jesteś bo nie kojarze zadnego 524 w moich stronach.
jestm spod Srebrnej Góry. o ermaxie nie słyszałem więc dzięki za info będę musiał zadzwonić i dowiedzieć się co i jak, ja gdzieś na necie czytałem pochlebne opinie o AEROPLAST
Miałem AirMaxa 2 lata. Niby Speedtest pokazywał 48Mb/s ale strony otwierały się bardzo wolno. Wystarczyło że z komórki zrobiłem Hotspota i już wszystko było ok a LTE tylko 16.
Dobryyy Co tam Pany u was słychać ? Jak żyjecie ? Dziś wolna niedziela wiec wpadnę poczytam trochę
no gdzieś ty był jak cie nie było
Panowie może ma ktoś nie potrzebne widły do tura z całą euro ramka , chętnie bym odkupił
Strony Poprzednia 1 … 530 531 532 533 534 … 592 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo