121

Odp: Baba dla chłopa ze wsi

Zamiast Badoo i podobnych gdzie pierwszym kryterium jest to jak kto wygląda proponowałbym po prostu jakieś serwisy z czatem. Bo tam najpierw poznasz osobowość drugiej strony a potem zależnie od woli każdej ze stron można się wymienić zdj.

Siły na zamiary zmierz....

122

jack napisał/a:

To forum robi sie jak jakas kozetka u psychologa

Szukasz baby :love: ciągnik gaśnie :hmmm: kombajn wyrzuca zboże :stu: FF Ci pomoże :walka:

123

Tutaj żadne internety nie pomoga. Trzeba wyjść do ludzi, i tyle. przecież ludzie się spotykaja domówki, imprezy dyskoteki. Jedynym problemem może być to, że rówieśnicy już moga być pożenieni.Największym paradoksem tego jest to,że jak już masz żonę (nie dziewczynę czy narzeczona) to można przebierać w pannach do woli ... Tyle że już się nie powinno. big_smile w internecie nie wrzuci nikt zdjęcia jak wyglada źle tylko jak wyglada najlepiej w realu to można nawet nie poznać. Będzie sylewster umów się z ekipa, bo całkiem zostaniesz w tyle. Tak to jest jak się gospodarkę przekłada ponad życie osobiste.

124

Androl😂😂 , niech to hasło znajdzie miejsce na górze strony tam gdzie kiedyś były dwa forsze w rzepaku...

125

Na koszulki z tym hasłem.

126

Dobrze mowi.polac mu😎

127

Jak tak będziesz marudził i myślał to nigdy nie znajdziesz. Ja też długo szukałem aż znalazłem i we wrześniu się żenię big_smile Nie ta to następna aż trafisz na odpowiednią. Nie ma się co stresować, że ta czy tamta nie chce, trzeba mieć wyj...ne big_smile

128

A może ,,Rolnik szuka żony,,  albo ,,Chłopaki do wzięcia,, ??

mdw

129 Ostatnio edytowany przez sarast (2019-12-18 20:54:07)

yokoslaw napisał/a:

ej.chłopak nie dzięcioł ale starszy doświadczony pan słuzy dobrą  radą !!! a ty  tak zapytam  to tak za długo z tą piękną blondynką
za rękę po Studniskach nie  spacerowałeś ???? ciekawe: dla czego  :dance::dance::dance:

Leszek   dla kolegów'

130

No co???! Chodziłem i  swoje wychodziłem big_smile

mdw

131 Ostatnio edytowany przez Pawel21990 (2019-12-19 01:35:14)

yokoslaw napisał/a:

Bandziorek, Maciek, Jaruś, Szczena i inni z moich stron :stu:

132

Piotrek1990 napisał/a:

Zamiast Badoo i podobnych gdzie pierwszym kryterium jest to jak kto wygląda proponowałbym po prostu jakieś serwisy z czatem. Bo tam najpierw poznasz osobowość drugiej strony a potem zależnie od woli każdej ze stron można się wymienić zdj.

akurat pisalismy na portalu gdzie nie ma zdjęć. Nawet nie wiem jak ona wyglada. Nie chodzi konkretnie o tą tylko o tendencje. Rolnik nie jest dobrym towerem na rynku randkowania i tyle nic tego nie zmieni.

Grzegorz89 napisał/a:

Tutaj żadne internety nie pomoga. Trzeba wyjść do ludzi, i tyle. przecież ludzie się spotykaja domówki, imprezy dyskoteki. Jedynym problemem może być to, że rówieśnicy już moga być pożenieni.Największym paradoksem tego jest to,że jak już masz żonę (nie dziewczynę czy narzeczona) to można przebierać w pannach do woli ... Tyle że już się nie powinno. big_smile w internecie nie wrzuci nikt zdjęcia jak wyglada źle tylko jak wyglada najlepiej w realu to można nawet nie poznać. Będzie sylewster umów się z ekipa, bo całkiem zostaniesz w tyle. Tak to jest jak się gospodarkę przekłada ponad życie osobiste.

Tak jak napisałeś wszystkie ekipy sie rozpadły bo znajomi zaobrączkowani małe dzieci to nawet nie ma jak na sylwestra wyjść i tak zostane w domu.
Może i przedkładam gospodarkę ponad zycie osobiste, ale ten typ tak ma. Kiedys uciekałem w prace zeby nie myslec o niepowodzeniach z babami a teraz wyszło ze gospodarka mi przeszkadza w poznaniu baby. Od takie błedne koło

Rolnik z powołania:-)

133

A mi dziadek mówił , 100 pier**l żadnej niebierz i z tych 100 się znajdzie taka której będzie zależało. I teraz odpowiedz sobie na pytanie ile ci do setki brakuje i działaj bo tego już nienadrobisz