Odp: zakup kombajnu MDW
Kup sobie będziesz mieć lepszego ode mnie, bo ja będę szukał bizona....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » zakup kombajnu MDW
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kup sobie będziesz mieć lepszego ode mnie, bo ja będę szukał bizona....
yokoslaw napisał/a:no nie kupił jeszcze, ciezko mi podjąć decyzje..
. Nie kupuj.! Bo od ciebie już nikt tego z twego podwórka nie zabierze. Chyba że za grosze. Pozd. 😜
Nie zabierze bo to dobry kombajn więc nie będzie chciał go sprzedawać ;P
Jak na razie nie kupiłem,ale raczej odpuszcze chyba to już nie ta bajka dla mnie, wstrzymam sie chyba jeszcze z 2-3 lata i coś śweższego kupie.
Co Cię zniechęciło ?
Sarast facet nie był do końca szczery co do stanu, 80 tys bym dal bez mrugniecia bo dwa chedery , jeden z cf-a ale te 100 tys mimo że zadbana dość maszyna to żadna okazja
Ta akurat ja , nie pasował ci do reszty !! a to że to jeszcze DDR to drugi problem , nie ta epoka prosze smoka ,! młody zdolny z perspektywami a tu takie coś . ludzie !! kup zdrowego młodego claasa Lexiona i na pare ładnych lat za kombajnem nie będzie się rozglądał , taka moja rada była ,
To bym mu zaproponował na Twoim miejscu te 80 i ciekawe co by zrobił
było 120 to zaproponowałem 100, na tą chwile nie jest wystawiony nigdzie.
A. Myślałem że było 100. Widocznie nie doczytałem. A ile masz ha do koszenia?
zależy ile mam kuku na biogaz ale miedzy 100-130 u siebie
To dobrze przygotowanym 525 bez problemu wyciachasz te parę lat. Z tym co Leszek mówi nie do końca się zgodzę. Ale racja. Za parę lat będą zapewne lepsze kombajny w przystępniejszych cenach. Chociaż patrząc na to ile to tłucze motogodzin...
Leszek żadko ma rację Hedery igiełki, ale grzebane miał przy wytrzasaczach i przy podsiewaczu spawane , za bardzo tyłem telepie, wizualnie bardzo ładny, coś zaczynam sie rozgladać w strone john deera... ale dopoki 525 stoi nie bede nic kupował chyba że jakas ,,perełka,, sie trafi
Kup białoruskiego bo to na licencji forsza ale już nowoczesny.
to samo co w case
Lida?
PALESSE i sprzedaje to agromilka
Pierwszy raz słyszę o takim. Coś nasi wschodni sąsiedzi ostro wzięli się za robienie kombajnów ciekawe jak to w praktyce się sprawdza
amerykanskie silniki bardzo zresztą dobre , zachodnia hydraulika , reszta znana z innych kombajnów , ogólnie ciekawa alternatywa ,
Widziałem na targach na żywo i o wiele lepsze wrażenie niż te przez korbanka sprzedawane. Na YouTube jest sporo filmów z pracy tych maszyn.
Na YT nawet korbanek pokazał wyższość Rostselmash nad Claasem . Widać zrozumieli ,że ludzie nie chcą już płacić tylko za znaczek i w przyszłości wschodnie maszyny będą się lepiej sprzedawać. https://www.youtube.com/watch?v=gr8ecqlq23Y
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » zakup kombajnu MDW
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo