10,861

Odp: GG FORUMOWE

O!!! jak cycków Krzyśka nie widziałeś to dawno cię tu niebyło .

mdw

10,862

Dekada na forum to nie taki świeżak wink , Może w ślad za Scorpionem wrócą i inni dawniejsi stali bywalcy , Fenol , Jamir , Dario... , sporo czasu już tu się nie odzywali🤔

10,863

dawno żem tego ch... z pejsami nie widział smile smile

10,864

Może by trza było nażwę zmodyfikować...

mdw

10,865

Agregat b231 to bez przerabiania pasuje na której kategorii tuz? Da radę zapiąć gdy najwężej między środkami kul mogę mieć 79cm?

10,866

Metazachlor w mieszance gorczyca łubin ( Armir bedzie zadowolony ) to dobry pomysł?  Łubin ma przeżyć zabieg a gorczyca ma wyjść nie ruszona..... Dawka 1,5l ?

10,867

Szukam opony 7-12 moze byc lysa byle cala zastosowanie kolo podporowe pluga.
Czy opona od quada by dala rade?

10,868

Nośność takiej opony przy prędkości typowej dla orki to max 700 kg
Taka z quada ma indeks nośności 38 co wg tabeli daje 138 kg. Nawet biorąc pod uwagę że będzie chodzić z 10 krotnie niższą prędkością to nie daje jej długiego życia choć pewnie dałoby się dokończyć pole.
Jak masz to koło zamocowane? Może lepiej pokombinować z podmianą całego. Bardzo popularny rozmiar 195/65 r15 oraz 205/60 r16 walą się po każdym szrocie na różnych felgach więc można coś by dopasować a średnica całego koła jest tylko minimalnie mniejsza od oryginału (idealnie by pasowało 205/65 r 15). Takiemu kołu nie zabraknie nośności.

10,869

Kuzyn przerabiał i założył z busa w obrotówce , dorobił flansze do felgi i przyspawał, śmiga juz tak pare lat .

mdw

10,870

Koszt uzywanej opony to ok.150zl wiec te przerobki wyjda srednio.no a opona od malucha??to jest felga ala taczka szkoda bo zalozylbym opone od wozka widlowego

10,871

Ja jestem zapaśny wink też mam w pługu koło od busa + drugie zapasowe, coby w razie co przestoju nie było.

10,872

Ja w moim rabewerku mam od żuka i jeszcze dwa w zapasie 😁

10,873

Znowu jakis kit https://youtu.be/ibe5fxV2F7M

10,874

nie wiem jak to ale np. ceramizer mam przetestowane działa, kiedyś jak miałem lagune 2.0 benzyne zmniejszył mi pobór oleju o 30 procent, a brała na 1000 km z pól litra

10,875

Jeśli pierścień olejowy jest jeszcze w dobrym stanie a przez marnej jakości olej zaślepił się nagarem może się poprawić. Jak zużyty to żaden preparat nie pomoże jedynie remont. Dawniej też był specjalne płukanki do takich zastosowań. Z tym że podawało się je przez otwór po świecy lub wtryskiwaczu (nafta lub benzyna) a nie przez układ paliwowy. A do skrzyni korbowej szła ropa.

10,876

Ja u siebie miałem swego czasu wlany ceramizer i nie odczułem żadnej różnicy.

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

10,877

Pomóżcie wycenić. Będę sprzedawał Pumę. Jest to model 130, moc podniesiona na 164 KM, tuz zuidberg, kabina amortyzowana, multicontroller, zawory hydrauliki mechaniczne, pompa load sensing. Założone ledy. Świeżo zmieniony olej w silniku. Motogodzin około 2700. Kupiona w grudniu 2012, pierwszy sezon w 13. Nowa 320 netto...

10,878

Max 200 netto

10,879

Bardziej realne 170 netto  zeby wziąsć, ale ko wie?

mdw

10,880

Pani z tej reklamy co tu wyskakuje dziś pyta czy pieprzyłbym starszą kobietę z sąsiedztwa....
To jej odpowiadam....
Tej ze zdjęcia to nie.....