Temat: Wariator jazdy e 514
Wariator jazdy e 514. Gdyby kos miał w dobrym stanie ten z kołem do wysypu na podwójny pas.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Wariator jazdy e 514
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wariator jazdy e 514. Gdyby kos miał w dobrym stanie ten z kołem do wysypu na podwójny pas.
Za ostro go katujesz w kukurydzy 😁
W tym roku w qq się nie męczy idzie jak dzik w sosnę A wariator mam zmęczony bije jak cholera. przydał by się lepszy.
To może ośka krzywa?
Oś raczej prosta wariator ma powybijane otwory na te 3 bolce, one latają, dotakowo było już spawane.
W tym roku wariator tak się wyrobił na wale że aż zerwał pas jezdny. Oddałem koło do tokarza i wstawił nową tulejkę teraz chodzi jak nowe. Podobna sytuacja była z kołem z wentylatora aż pourywało bolce. Jeśli koło jest w dobrym stanie to tulejować i kupa kasy w kieszeni.
marcin mam od 512 jeszcze na kombajnie musiałbym zobaczyć w jakim stanie zapraszam
Marcin a jak nosisz qq to gardzieli masz oryginalną 514 czy jakaś pancerna typowa do kukurydzy. U mnie na oryginalnej trochę blachę z góry wyrywa na wejściu do bębna. Znalazłem za 600 zł typową od przystawki. Nie wiem czy się w to pchać bo najchętniej bym sprzedał przystawkę a kombajn do qq najął i po kłopocie bo za chwilę xxx 514 nic nie zostanie
mam gardzie tą typową do mfka. Nic się z nią nie dzieje. Pietia wariator od 512 jest na pojedynczy pas od wysypu. i nie bardzo się nada ale dzięki.
Ponawiam pytanie może ktoś ma wariator do E514 od jazdy ??
od sieczkarni tylna czesc pasuje, a nich nie wybite te koła raczej
potrzebuje bardziej przednią część tylna jest okej
w brzezniku durda miał 514 na czesci
masz jakiś namiar Yoko ?
502530300
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Wariator jazdy e 514
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo