Odp: Powiedzcie coś o sobie
Witam
E-516 na części.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 128 129 130 131 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Siemka wszystkim! Nazywam się Tomek i jestem (a bardziej mój dziadek jest) posiadaczem Fortschritt ZT 303
Cześć Tomek
siemanko
Witam Tomka
Witam Tomka
witam kolege
Witam, mam na imię Wiktoria. Troszkę się krępuję bo nie widzę tu dziewczyn. Co mnie skłoniło że tu jestem? Jestem posiadaczką kombajnu Fortschritt e-514 , będą to pierwsze żniwa za sterami i tak się doszkalam.
Witamy w naszych skromnych progach
Powiedz Wiktorio skąd jesteś może jest ktoś obok ciebie kto będzie mógł pomóc w terenie
Cześć Wiktoria. Nie ma co się krępować w razie potrzeb pytaj. Napewno ktoś pomoże
Oj coś czuję, że niektórzy będą aż nadto pomocni
Witam, wszystkich ponownie
Długo mnie tutaj nie było, dużo się pozmieniało, ale cóż, może więcej w wolnej chwili.
Fajnie po tylu latach zobaczyć znajome nicki użytkowników, i wszystko się przypomina.
Pozdrawiam
Miło słyszeć , że dawniejsi użytkownicy jeszcze na dobre nie zapomnieli o forum. ja mimo, że zarejestrowany później to śledziłem forum jako gość prawie od początku jego istnienia więc "znam" was prawie wszystkich ze starszej gwardii
Witajcie. Nazywam się Wojtek, od soboty jestem posiadaczem T-174, choć tydzień poczekam aż do mnie dotrze. Pozdrawiam z Wadowic.
Cześć Wojtek , witamy serdecznie
Dobry wieczór mam na imię Marcin. Od niedawna jestem posiadaczem ciągnika z silnikiem 2VD IFA.
Witamy
Witam, na imię mam Stanisław, jestem z okolic Milicza na Dolnym Śląsku. Od niedawna jestem posiadaczem ZT300. Żona śmieje się ze mnie że jestem miłośnikiem dziwolągów, to chyba uraz po RS09. Mm nadzieję że dam z nim sobie radę.
Cześć Stanisław. Witamy w gronie użytkowników
Witam
Strony Poprzednia 1 … 128 129 130 131 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo