1

Temat: urwany aczep i kable w prasie jak podłączyć kable?

dziś prasa MF828 zaryła w ziemię urwał się zaczep w ciągniku. z małej puszki plastykowej pod ramą od zaczepu obok silniczka krokowego podającego sznurek wyrwały się kable które idą do sterownika w ciągniku, bardzo proszę każdego kto ma Prasę RC lub MF na dwa sznurki, ze sterownikiem z lampkami, z regulacją gęstości owinięć sznurkiem Bardzo proszę o fotografię jak podłączone są kable od sterownika z ciągnika do kostki w tej puszce. bardzo proszę o czytelne zdjęcie najlepiej z prawej i lewej strony. u mnie kable wysunęły się z wsuwek i nie wiem jak je podłączyć ponownie. puszkę łatwo otworzyć odkręcając palcami dwie śrubki. mam jeszcze 20 ha do zwinięcia dziś ledwie zacząłem  mój mail pzukw@o2.pl lub czciradz@o2.pl bardzo proszę o możliwie najszybszą pomoc nawet dziś jeżeli ma ktoś ochotę! będę ogromnie wdzięczny!!!!
serdecznie pozdrawiam
Przemek

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

2

Odp: urwany aczep i kable w prasie jak podłączyć kable?

Podłączyłeś już te kable?Jak nie to daj znać bo braszka ma fiata agri i ona jest ze sterownikiem lampkami itd.Możesz dryndnąć do mnie to podjade do niego i Ci porobie zdjęcia. 604 636 543

3

Odp: urwany aczep i kable w prasie jak podłączyć kable?

dziękuję Master!
sprawa załatwiona dokopałem się do katalogu.  na międzynarodowej stronie kvernelanda jest odnościk do częsci zamiennych a taj z kolei do katalogów pras MF, Rivierre casalis, Vicon i innych dupe mi to uratowało w życiu nie byłem tak posrany. jak człowiek zobaczy rozbebeszoną puszkę ze stosem kabelków a deszcze jeszcze zapowiadane, następnego dnia rano już miałem gotową do roboty.
dzięki pozdrawiam!

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]