Odp: Z cyklu znalezione na Allegro
W sumie to gnojare bym sprzedał ale jak mówiłeś że masz brocharda to ma takie badziewie byś nie spojrzał nawet 😁
Telefon 695 076 269
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Strony Poprzednia 1 … 569 570 571 572 573 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W sumie to gnojare bym sprzedał ale jak mówiłeś że masz brocharda to ma takie badziewie byś nie spojrzał nawet 😁
A jaki gównomiot masz? Szukam t088.
Polski tandem przerobiony na pojedynczą oś. Oś jest tylna od e516 i koła są z boku paki. Rozmiar 16-20. Burty zrobione na sztywno 1 metr.
U mnie stoi na zbycie t088
Spojrzeć zawsze można nie koniecznie kupić 😀😀
https://www.olx.pl/oferta/agregat-taler … FTSOT.html
Jak siejesz też rzepak to odpuść sobie temat
Dlaczego Laszek? Redlice nie trzymają głębokości?
Taki jeden z agrofoto takiego ma lub nowszego to dokupił kółka kopiujące. Mi też się wydaje że nie będzie to trzymać głębokości
nie ma nic do zagarniania po redlicach ...
Redlica to raz ale brak tam mikrowysiewu..
rzepaku nie sieje, ale facelie tak, więc dzięki za opinie
Facelie jak siałem amazoną to 10kg/ha I na wąskich kółkach do rzepaku więc w accordzie też by trza było na mikro. A z tymi kółkami kopiującymi to też troszkę przesada. Kolega jak miał accorda na talerzach ale tych podwójnych metal guma bez kółka kopiującego to kupę lat siał rzepak i dobrze wychodził, docisk cofniety na max żeby redlica tylko swoim ciężarem dotykala ziemi i ładnie płytko szło
Panowie rozglądamy się za jakimś traktorem 130-160km, najfajniejszy byłby case mx, ale w naszym budżecie ciężko będzie coś znaleźć w dobrym stanie. W oko wpadły mi Massey Fergusony serii 81xx. Hydraulika i skrzynia straszne jak mówią?
nie kupuj gowna lepiej odluz i lebszego naprawa tez nie jest tania albo *** na ful i go robisz od zera
:satan::satan::satan::satan::satan::satan::satan::satan::satan::satan::beer: https://www.olx.pl/oferta/massey-fergus … 174d11b3c8
widziałem i wiedziałem, że wkleisz , niestety nie ten budżet. Czemu sprzedajesz jeśli to nie tajemnica
Już sprzedany kupiłem pume 140
Może ktoś chętny na Ślązaka
Strony Poprzednia 1 … 569 570 571 572 573 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo