Odp: GG FORUMOWE
sieję 20 kg owsa + 7 kg facelii na kołkach zbożowych taka mieszanka ładnie schodzi i się nie zawiesza.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 553 554 555 556 557 … 592 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sieję 20 kg owsa + 7 kg facelii na kołkach zbożowych taka mieszanka ładnie schodzi i się nie zawiesza.
https://allegro.pl/oferta/klimatyzacja- … e=facebook montował to ktoś w traktorze albo w kombajnie?
Właśnie miałem pytać czy ktoś ma ten klimatyzator dachowy wodny resfirair jak to działa i czy warto wydać te 3tyś
Z tego co kolega mówił a posiada taki w Volvie FH i jeździ na Hiszpanię, to się to sprawdza, tyle tylko że na postoju nie może chodzić więcej jak 4-5 godzin bo by nie odpalił samochodu.
Przez ten pobór prądu odpada, to mnie ciekawi https://a.aliexpress.com/_B1UEnO
Zamów, jak będzie Oki to i ja kupie do ładowarki jcb
Jak wyrejestrować teraz samochody bo można kupić samochód z sprawną klimatyzacją taniej niż za ten zestaw.
Nie pchaj się w taką z auta jeśli porównujesz tylko tak koszty. Samo zakuwanie wężyków tanie nie jest skraplacz też pewnie nie będzie pasował do tego wentylatory instalacja z czujnikami jakieś sterowanie. Wyrejestrowanie to oddanie do kasacji. Zależnie od regionu i auta czasami zapłacą a jak nie kompletne to nawet sobie każą płacić.
U mnie w okolicy jest taki magik, dajesz mu 5 stów i ramę z auta i auto zkasowane
Za 5 stów to już nieopłacalne. Podobno za 200 u mnie robią ale jak byłem się spytać to chciał płacić po 30gr za kilogram i sam rozbierać. Podejrzewam że nieznajomym nie zrobi.
Kumpel astrę 2 z dziurami w progach podłodze i nadkolach oddawał w zeszłym miesiącu to dostał 500 zł i koła z powrotem. Początkowo oferowali mu 450 za samochód kompletny który sam przyjechał (z sprawną i szczelną klimą.)
Miesiąc temu odstawiłam c5 na złom. Warunek to musi być ako i kat. Jak ma kata to cena 700 zł a bez 400. Reszta nie interesuje. No wiadomo silnik mało wiele musi być
u nas można odstawić do jednych całego za kwity albo do drugich kompletnego za parę złoty dobrze żeby aku był
Opis
aktywnej lemken zirkon
Zęby jeszcze długie (około 19cm)
Wałek ze sprzęgłem w komplecie
Zaczep do siewnika pływający (bez hydropak)
Wal rurowy
Delikatnie się poci z jednego wirnika
Posiada luzy na wirnikach
Ile można dać za taką ceni prawie 5 tyś
Zęby 19cm długie to 50% zużycia na takich już cieżko idzie, luzy na wirnikach tragedia cała do rozebrania i poskręcania, uszczelnienia przerabiałem to w breviglieri. Popatrz czy do tego modelu są części bo tryb może kosztować tyle co dasz za bronę.
Chyba pytałem ale zapytam jeszcze raz
ktoś coś wie ?
http://agrotradegrupa.com/pl/produkty/nawozy-profit/
to nie sa przypadkiem popioły?
No to opanowałem dziś spis rolny. Złożyłem też wniosek o profil zaufany tymczasowy, jutro mam wideo rozmowę. Moja gmina objęta suszą na glebach I kategorii m.in. kukurydza, wnioski tylko przez publiczną aplikację.
Czy ktoś z Was używa jakieś aplikacji na telefon do jazdy równoległej (np do przysłanie kiedy ścieżek brak)? Ja się toto sprawuje i co polecacie?
Ja dwa lata temu używałem na polach w kształcie trapezu i z różnymi przeszkodami to nie byłem zadowolony. Zdecydowałem się robić ścieżki. Poznaniakiem 2.7 też da radę.
Strony Poprzednia 1 … 553 554 555 556 557 … 592 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo