Odp: nie zgadzam się!!!
I do tego nasze pieniądze;D
Sprzedam lampy zespolone diodowe, diody LED.
Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » nie zgadzam się!!!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
I do tego nasze pieniądze;D
masz racje mnie to tak ta telewizja wku..... ze wole nie ogladac
Oni to mały pikuś. Poszukaj sobie w internecie o testamencie byłego księgowego watykanu. Cały Świat już wrzy, tylko u nas jak zwykle cisza. Nikt nic nie mówi, nie pisze, wszyscy siedzą cicho i ..... Na szczęście z małymi wyjątkami.
ja jak słysze w kosciele o tym ze mało im pieniedzy to mam ochote wyjsc na srodek i wypowiedziec sie na ich temat ten ***. rydzyk to robi wszystko on moze sie wozic najlepszym autkiem a ludzi zbabrac z blotem oczernic@!
Panowie, po co to poruszenie skoro nikt z Was nie płaci abonamentu? Czy ktoś z Was ogląda TVP kultura? Co o niej sądzicie? Może też jest nie potrzebna?
TVP Kultura - to mój ulubiony program. Abonament płacę, tyle tylko, że robi to moja żona i raz do roku. Na pilocie jest pod numerem 11, a powinna być pod pierwszym.
Warto zapłacić abonament, żeby oglądać sam program - TVP Kultura. I nie dlatego, że jestem tak zaj......e kulturalny, tylko ze względów edukacyjnych.
A mnie wystarcza dobry komputer więc po co płacić abonament za TV nie płace go od samego początku.
ja najczesciej to na kompie siedze a nie ogladam hehe
U mnie TV włączone bo inaczej w pokoju, ale tak to tylko komp, a w kolejności:
NK
Forum Fortschritt
Agro-Foto
I czas zlatuje;D
A ja gram teraz w medal of honor airborne ,jak ja lubię zabijać.
jak tak strasznie lubisz zabijac to może złozymy sie na forum na jakiego kałacha i kupimy ci bilet do kochanego polskiego rządu ??
Gdyby to nie było karalne to z miłą chęcią.
Ja daje 100zł na kałacha.
Hehe. a resztę bierzesz na Siebie.
Albo zgoń na Kaczyńskiego.
czy tvp kultura jest normalnie dostępna bez satki?
ja wiem ze nie ale niech sie koledzy wypowiedza
Mysle że też nie.
a ja gram sobie w LS 2009r
Napisz coś o tej grze.
LS coś takiego jest ale pozostanę chyba przy Hattricku
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » nie zgadzam się!!!
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo