Odp: GG FORUMOWE
A może po prostu ty taki erosoman jesteś
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 562 563 564 565 566 … 592 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A może po prostu ty taki erosoman jesteś
a tam żaden ze mnie casanova, ale co ja poradzę, że dobrze czuję się w towarzystwie
Jak to kiedyś bywało że zjeść i wypić lubię a do kobity się trzęsę.
Nawet syty ma prawo zajrzeć do menu.
Czy te zawory https://allegrolokalnie.pl/oferta/zawor … a-recznego mogłyby zastapić elektrozawory w 323? Myślałem przerobić na mechaniczne sterowanie. Nie wiem dokładnie jak działaja te zawory ręcznych hamulców, nie miałem ich w rękach.
Generalnie to ten zawór w pozycji do jazdy podaję cały czas powietrze a jak zaciagasz hamulec ręczny to wypuszcza powietrze z Siłownika. Czyli odwrotnie niż tobie potrzeba.
MI też trzeba do jednostronnych siłowników,czyli w sumie tak samo. Nie rozumiem do końca Ggdzie podczas jazdy puszcza powietrze?
Jeszcze jedno widzę, że kobitki lubia też żonatych. NIe wiem do końca o co kaman , ale zauważyłem po sobie. No i jeszcze jedno samemu trzeba zagadać. Dobrze, że nie robię pod krawatem, bo w domu miałbym piekło. Ostatnio bylem u dentystki to leżała na mnie jak mi zęba leczyła, nie śmiałem zwracać jej uwagi
Potwierdzam w razie co nie ogonię się od koleżanek żony.....:lol::lol::lol:
Zmienię temat
Zauważyliście jak wydłuża się lista popularnych sprawdzonych substancji które wycofują ? Fungicydy. Szczegółow nie pamiętam ale żegnamy się z tiofantem metylowym, mankozebem tebukonazolem i chyba protikonazolem albo propikonazolem.
Podobno są przymiarki by wycofać wszytkie tiazole! Czytam że to nie ma nic wspólnego z zielonym ładem. Wygasła ochrona patentowa tych substancji może je produkować każdy a że technologia jest prosta i tania to koncerny się postarały by trzeba kupić ich nowe wynalazki.....
To nawet nie jest dziwne, korporacje zabezpieczają się przed utratą ogromnych zysków.
Nie tylko twoja 🤣🤣 a ja mam o tyle gorzej ze jak by znalazła klucz do szafy z bronią to by cieniutko było 😂😂😂
Koseś ja mam o tyle gorzej, że to moja kobita ma klucze 😂😂😂
MI też trzeba do jednostronnych siłowników,czyli w sumie tak samo. Nie rozumiem do końca Ggdzie podczas jazdy puszcza powietrze?
Podczas jazdy to znaczy jak ręczny nie jest zaciągnięty to zawór daje cały czas na siłownik od ręcznego hamulca ciśnienie aby zacisnąć sprężynę Siłownika tak jest w ciężarówkach 8 tak mam w jcb
koseś napisał/a:Nie tylko twoja 🤣🤣 a ja mam o tyle gorzej ze jak by znalazła klucz do szafy z bronią to by cieniutko było 😂😂😂
Koseś ja mam o tyle gorzej, że to moja kobita ma klucze 😂😂😂
No to faktycznie masz przerabiane bo jak ci rogi przyprawi to potem cię jeszcze odstrzeli i trofeum na ścianie powiesi 😂😂😂😂😂
A u mnie już dwójka myśliwych w domu bo Magda już ma uprawnienia i poluje w tym samym kole co ja, na razie jako rezydent.
A widzisz i tu jesteś w błędzie. Jak rogi przyprawi to będę bezpieczny bo nie ma uprawnień selekcjonerskich 🤣🤣🤣
Ile u Was w kole trzeba dać z wpisowe na staż? Też już byłem na stażu ale zrezygnowałem, brak czasu. Wszyscy nagadywali ale odpuściłem
Staż nic nie kosztuje, możesz w trakcie stażu zrobić zwyrzke albo ambonę ale to raczej z dobrej woli. Co do uprawnień selekcjonera to zawsze może sklusowac 🤣🤣
Żona przestrzega prawa łowieckiego... Co do stażu to macie tak jak być powinno, u nas obecnie to liczą sobie za to. Na drugim obwodzie co mamy jak przyszedł stażysta to zrobił remont całego poddasza w domku myśliwskim. Wartość mniej więcej 10 tyś. Mi powiedzieli żebym przez rok robił pasy zaporowe. Wartość tego jakieś 7 tyś. wiadomo, mnie kosztowało by to tylko paliwo ale sam fakt. Ostatecznie z braku czasu zrezygnowałem i do tego zaczyna robić się w kole kwas
Grzegorz89 napisał/a:Jeszcze jedno widzę, że kobitki lubia też żonatych. NIe wiem do końca o co kaman , ale zauważyłem po sobie. No i jeszcze jedno samemu trzeba zagadać. Dobrze, że nie robię pod krawatem, bo w domu miałbym piekło. Ostatnio bylem u dentystki to leżała na mnie jak mi zęba leczyła, nie śmiałem zwracać jej uwagi
Zmienię temat
Zauważyliście jak wydłuża się lista popularnych sprawdzonych substancji które wycofują ? Fungicydy. Szczegółow nie pamiętam ale żegnamy się z tiofantem metylowym, mankozebem tebukonazolem i chyba protikonazolem albo propikonazolem.Podobno są przymiarki by wycofać wszytkie tiazole! Czytam że to nie ma nic wspólnego z zielonym ładem. Wygasła ochrona patentowa tych substancji może je produkować każdy a że technologia jest prosta i tania to koncerny się postarały by trzeba kupić ich nowe wynalazki.....
jest źle a bedzie gorzej. Ludzkość potrzebuje żywności a w UE coraz ciężej jest ja wyprodukować...
Krzysiek napisał/a:Grzegorz89 napisał/a:Jeszcze jedno widzę, że kobitki lubia też żonatych. NIe wiem do końca o co kaman , ale zauważyłem po sobie. No i jeszcze jedno samemu trzeba zagadać. Dobrze, że nie robię pod krawatem, bo w domu miałbym piekło. Ostatnio bylem u dentystki to leżała na mnie jak mi zęba leczyła, nie śmiałem zwracać jej uwagi
Zmienię temat
Zauważyliście jak wydłuża się lista popularnych sprawdzonych substancji które wycofują ? Fungicydy. Szczegółow nie pamiętam ale żegnamy się z tiofantem metylowym, mankozebem tebukonazolem i chyba protikonazolem albo propikonazolem.Podobno są przymiarki by wycofać wszytkie tiazole! Czytam że to nie ma nic wspólnego z zielonym ładem. Wygasła ochrona patentowa tych substancji może je produkować każdy a że technologia jest prosta i tania to koncerny się postarały by trzeba kupić ich nowe wynalazki.....
jest źle a bedzie gorzej. Ludzkość potrzebuje żywności a w UE coraz ciężej jest ja wyprodukować...
Będziemy jeść syf z Ukrainy i Ameryki Południowej. Parafrazując wieszcza, niech na całym świecie wojna, byle UE zacisza, byle UE spokojna.
Ale spokojnie , to że jakiś procent rolników zostawi pole i pójdzie do niewolniczej pracy to nawet dla nich (korporacji) dobrze i może o to chodzi. Tak przy okazji , pierwszymi niewolnikami w Ameryce nie byli wcale murzyni tylko europejczycy. Na początku Irlandia a potem to i nawet i małopolska. Stąd taka duża Polonia w stanach.
7 lat do zasłużonej emerytury. Następców brak. Jak zdrowie pozwoli to ostatnie lata pracy w ekologi 2200 do ha soczewicy z owsem i jakieś śmieszne warunki trzeba spełnić damy radę. 25% rolnictwa w UE powinno być w ekologi taki plan skurwisyny mają. Ja się piszę i tak już więcej nie na walczę. Będzie dobrze. Pozd
Strony Poprzednia 1 … 562 563 564 565 566 … 592 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo