Odp: Powiedzcie coś o sobie
Witaj
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 129 130 131 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witaj
Witam wszystkim
Mam na imię Grzegorz pochodzę z kaliskiego, rocznik 83, od miesiąca posiadam fortschritt 323-a
Cześć Grzegorz
siemanko wszystkim nowym których nie witałem
Cześć
Cześć jestem Marek, niedawno kupiłem ZT 323 i zabieram się za jego ogarnięcie. Mieszkam w górach dlatego, chcę go przystosować do trudnych warunków. Mam ambitne plany na modernizację, ale zobaczymy co z tego wyjdzie.
Cześć Marek. U nas znajdziesz kopalnię wiedzy i grupę naprawdę ogarniętych ludzi w tym temacie, powodzenia!
Siemanko jak coś to pytaj wrzucaj fotki każdy cos od siebie dołoży jest tutaj sporo dobrych forszajowców
Cześć Mareks, góry to dość rozległy obszar, sprecyzuj to jakoś. O ile uda Ci się wpaść na pomysł jakiego na tym forum nie było to możesz liczyć na naszą pomoc lektura dość obszerna.
Cześć Mareks. Czy przypadkiem nie pisałeś o swoich planach na FB?
Witam, nazywam się Przemek. jestem posiadaczem zt323. Województwo łódzkie. Mam go już 2 lata i dalej się go uczę
witamy w klubie
siemasz
pytaj o wszystko co cię nurtuje
Cześć, na imie mam Bartek i w domu mamy dwa. Fortschritt.
303 i323
siemasz
a jakie tereny zamieszkujesz ?
Jestem Beata od dzis mam koparkę fortschritt t174/2. Mąz z synem przystąpili do renowacji i naprawy. Szukamy ksiązki, najlepiej po polsku. Moze być pdf.
Jestesmy spod Łodzi. Lubimy stare dobre sprzety mechaniczne. Nie tylko DDR. Rosyjskie takze. Rosyjski znamy, niemiecki nie bardzo. Mozemy pomoc w tematach ze starymi autami. Mamy mozliwość piskowania, spawania. Nasz tel 604096699
Witaj. W sprawie instrukcji skontaktuj się z Piotrem kontakt w zakladce "serwis"
Mieszkam w na Podkarpaciu a od roku jestem posiadaczem zt323. Narazie próbuje ogarnąć tą technologię.
pozdrawiam kolędę z mojego województwa
Witaj Wiesław pytaj śmiało ktoś coś zawsze podpowie wrzuć fotkę sprzęta
Strony Poprzednia 1 … 129 130 131 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo