Odp: Transport centralna Polska- Sieradz- Wrocław- Zgorzelec- Monachium
Dzoniłem, z kombajnem na obecną chwile nie ma szans
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Usługi transportowe » Transport centralna Polska- Sieradz- Wrocław- Zgorzelec- Monachium
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzoniłem, z kombajnem na obecną chwile nie ma szans
Na kołach nie da rady ? 10 godzin i na miejscu ;P
nowi właściciele nie za chetni na taką podróż, a zestaw dość długi i cieżko z transportem
W sumie jakiś młody prędzej by się podjął jazdy. Mój jechał tez na kołach. Ale 1/3 tego dystansu. 2 godz 40 minut.
ja tez na kołach ale 45 km
Łukasz Budek 691625100, gość z Wołomina (Warszawa) Przyjechał pod Białystok, zapakowaliśmy kombajny 514, na dom przyjechał, napompował powietrzna w koła, spoko gość jak na typa z Wołomina 😅 I pojechał ode mnie do domu, zgarnął 2500zl i spokój
My za dystans 250 km w jedną stronę jak wiózł naszą 512 do kolegi zapłaciliśmy 2700 bo gonił z przyczepą w obie strony. Dużo nie dużo w jedną stronę wiózł kombajn. W drugą ciągnik i parę gratów. M. In. Tura. W sumie jak podajecie tak odległe firmy to tez podam . Może akurat będzie miał kurs w stronę południa:P 502519942 TRANSPORT -Miły .
Ja jechałem ponad 14 godzin
W latach dziewięćdziesiątych przyprowadziłem z płocka na kołach 3szt odległość 250km czas 12godzin.
a dla kolegi prowadziliśmy z Koszalina do Siedlec to jechaliśmy 36 godzin non stop.
ja tez na kołach ale 45 km
A do Kazia Sikory dzwoniłeś
nie
To zadzwoń, bo on ma czym wozić.
w sumie to nie na mojej głowie tylko kupujacych, ale to jakies takie dziamdzie ze sam zaczołem szukac
a z podkarpacia albo z okolic wielkopolski cos wiecie do przewozu kombajnu
jaki kombajn na podkarpaciu kupiłeś? Może na gedzie transportowej cos znajdzesz, bo z tego co mi wiadomo to na wschód dużo maszyn sie wozi a ze wschodu nie za wiele
mysle o mf 31 xp czas pozegnac sie z 524
ale na jakiej giełdzie patrzysz bo ja niemoge nic sensownego trafic
click trans to sami niewiedza ile wziasc a do innych to trzeba haslo nip i login no ogolnie tylko firma
hym trzeba by z jakimś tirowcem zagadać, szkoda żeby w jedna stronę na pusto leciał
mysle o mf 31 xp czas pozegnac sie z 524
ale na jakiej giełdzie patrzysz bo ja niemoge nic sensownego trafic
A 524 zdenerwował czy co? Ile będziesz za niego cenił? Miałeś jakąś styczność z takim 31 lub czymś podobnym?
sprzedaje swojego 524 zdenerwowac nie zdenerwował ale 31 wymłaca łubin i gorczyce o niebo lepiej a umnie duzo tego bo słabe gleby co do ceny to zalezy jak dla kogo bo dla kolegów z forum na pewno opuszcze zreszta nie wiem po ile teraz chodza takie z sieczkarnią
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Usługi transportowe » Transport centralna Polska- Sieradz- Wrocław- Zgorzelec- Monachium
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo