Temat: Kupie rozsiewacz- rozrzutnik do wapna
Jak by ktoś coś to szukam tak do 20 koła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupie rozsiewacz- rozrzutnik do wapna
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak by ktoś coś to szukam tak do 20 koła
Kuzyn ma bredala na sprzedaz cos okolo 10 tys tasma na przekażnik, sprawny w dobrym stanie
juz kupilem Fortschritta
Yokoslaw też masz kuhna jak dobrze pamiętam. Powiedz mi wlewasz olej do mieszadeł w zbiorniku? Myślałem, że jedno nie działa, ale tylko lekko przystanęło. Korki od góry, jakby do oleju. Tak myślę, ze łożysko jednokierunkowe w środku nie wiele pochodzi, jak będzie miało sucho.
mam raucha, chodzi ci o takie ,,pajączki,,? bo ja mam innego typu mieszadło
https://sklep-agroland.pl/czesci-do-mas … gIb7_D_BwE
Mam takie i nakrętka od góry wyglada jak wlew oleju. W instrukcji nie znalazłem nic o tym, ale myślę, że jak zaleję rzadkim olejem to nic się nie stanie.
wydaje mi sie że olej i tak ci wypłynie, bo ta sruba raczej mocuje wałek
Śruba jest krótka na jakieś 2cm. Mieszadło jest mocowane od spodu na 4 śrubki. Zvleję jutrzo z ciekawości co będzie.
Szukam rozsiewacza bredala na podwójnej taśmie. Jakbyście coś wiedzieli to dajcie znać, bo potrzebuję na szybko.
Szukam rozsiewacza bredala na podwójnej taśmie. Jakbyście coś wiedzieli to dajcie znać, bo potrzebuję na szybko.
miał gosciu pod bolesławcem
Widziałeś go może na żywo? Ja widziałem tego tylko po obejrzeniu kilku jest słabo bo wszystko strasznie skorodowane i bardzo drogie. Te co sa w granicy 12tys to w środku dziurawe strasznie. Cudów nie szukam, ale w miarę przyzwoitego.
Tylko z drogi, kurcze nie wybieram się Teraz w tamtym kierunku
A jak sprawa wygląda z wapniarami do fortshritta ? Jest to gdzieś jeszcze do kupienia ?
A jak sprawa wygląda z wapniarami do fortshritta ? Jest to gdzieś jeszcze do kupienia ?
Jest gdzieś koło mnie za .8k
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Kupie rozsiewacz- rozrzutnik do wapna
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo