Odp: Po wyborach 15, 10, 2023 r.
U mnie stary wójt nowa radna, ale z jego listy więc nic się nie zmieni.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Po wyborach 15, 10, 2023 r.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
U mnie stary wójt nowa radna, ale z jego listy więc nic się nie zmieni.
yes yes yes k,,,,a żyjecie cieszę się bardzo
Żyjemy pracujemy, a ostatnio dzień bez awarii to dzień stracony
Klątwa parczewska może
Trudno powiedzieć. Dziś dla przykładu podczas oprysków pękła obudowa rozpylacza, na szczęście miałem nową. Szybka akcja i jazda. Później padło ładowanie. Wiadomo trzeba sprawdzić kabelki pasek, dlatego zgasiłem ciągnik. Dotknołem klemy to odpadła... Ciągnika nie zapali. Wycieczka na piechotę do domu po nową kleme, wymiana i na szczęście ciągnik zagadał, ale ładowania dalej brak. Oszczędzając na oświetleniu dokończyłem opryski.
Ot dzień jak co dzień...
Nie spotykasz się czasem z jakąś nawiedzoną
Spotykam się ale czy jest nawiedzona to nie wiem
Może nie. Jednak pewien chłopak co w telewizji szukał żony, trafił na taką
No cóż Heniu gwarancja niezmienność....
Heniu w Boboszewo jakąś inwestycje rozpoczął. Były krzaki i gruzy teraz buldożery i koparki...
myślałem że heniu jest bardziej rozgarniety ale pół roku przed kampanią naglosnił inwestycje polegającą na budowie kolejnej spalarni, tym razem nie mączki A odpadów niebezpiecznych i medycznych. na własne życzenie przegrał. boboszewo pod kogo podlega? pod stawnice? pewnie kurniki będą
Stawnica. Już rok temu słyszałem że mają budować. Puki co wyrównali teren
Jak tam się Wam żyje w uśmiechniętej Polsce ?
Nie było mnie jakiś czas.
Dostałem wpierd.l pod sejmem w marcu. Kurwy w mundurach z orzełkiem chcieli mnie spacyfikować. Dostałem gazem po oczach, ryj czerwony. Granat z gazem wybuchł mi pod nogami. Dobrze, że ryj miałem wykręcony do tyłu. Od tego się nie umiera. Ciekawe czy ojcu się przyznał, że chłopów na proteście pałą napierdalał jak wrócił na wekend do rodzinnego domu, po słoiki z dobrym zdrowym żarciem. Nie mam szacunku dla ludzi pracujących w tej instytucji. Kierwińs.i już do Brukseli pier**l, resztę dopilnuję, żeby trafiła do więzienia.ł
Pół kwietnia do początku maja - sanatorium. Po, siewy, sadzenia, teraz sezon ogórkowy.
Sławku paliwo po 5,19 ....
Czekam na nowy rachunek za prąd bo w lipcu potaniał i wprowadzili nowe lepsze zasady rozliczania fotovoltaiki.
Żyć nie umierać.....
Więcej zapierdzielam a na koncie mniej... Jak to mówią zawsze można iść na etat i piepszyć karmienie i dojenie tylko, że tam też nie jest kolorowo. Największy zakład w regionie się chwieje, ludzie kurwią, że z pensjami też sobie lecą w chooja, branża transportowa też narzeka, więcej tirów stoi na bazie niż w trasie, konkurencja od "braci" ze wschodu. Ale ludzie zadowoleni bo tfusk wrócił, to nic, że zimą nawet kitu z okien nie będą mieli z czego ogryzać bo plastikowe.
W Polsce uśmiechniętej jest fajnie .podoba mi się ta otwartość czekam na legalne zioło i całym gospodarstwem wchodzę w ekologię...glifosat moim przyjacielem jest rowno jadę.5 lat odpoczynku tak jak UE na mnie to wymogła.a potem emerytura ta z KRUS I Floryda....no taki plan.jeszcze zioła nie pale a spokojny już jestem...pozdrawiam serdecznie
Bóg się śmieje z naszych planów.
Co mam pisać....wkur.....na max .to sobie żartuje..ale w ekologię uciekamy bo starczy tego tyrania na wszystkich....pozdrawiam
Ile jest teraz dopłaty za ekologię?
Wy z tą ekologią na poważnie?
Ja wczoraj wysłałem zgłoszenie do jednostki certyfikującej
Do ekologii jest 1600zł
Można połączyć a ekoschematem międzyplony i zrównoważona struktura upraw.
A i dopłata do strączkowych też dochodzi
Jest dobrze. Macie poczucie humoru. Tak trzymać !
Chyba już o tym wspominałem, Carska Rosja, osiemnasty wiek, Car wysyła szpiegów w swój lud. Ciekaw jest jakie są nastroje ? Za jakiś czas wracają - oj Carze - ludzie klną, płaczą. Dobrze, dokręcić śrubę, powiedzmy podatek od dymu z komina. Szpiedzy z terenu wracają - oj Carze - płaczą, klną i Tobie Panie złorzeczą ! Dobra, dokręcić śrubę, powiedzmy podatek od wąsów i tzw "bykowe". To są fakty. Szpiedzy w teren, wracają, Panie jest dobrze, ludzie się śmieją. STOP ! Trzeba poluzować. Bo śmiech jest oznaką skrajnej desperacji. Śmiejącego się człowieka nie przestraszysz, do niczego nie przekonasz, bo Ciebie, Twoje racje i argumenty w dupie ma.
Śmiejmy się ! Może banda rudego też zna tą opowieść ? Patrząc po ryjach - nie wydaje mi się żeby znali.
To są samozwańczy astronomowie. Znają się na gwiazdach, ale tylko na ośmiu.
To chyba nie zda egzaminu. Gdyby znali ta historię to nie ryzykowali by wprowadzania pojęcia uśmiechnięta Polska.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Po wyborach 15, 10, 2023 r.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo