Odp: Forum umrze śmiercią naturalną
Chłopaki bo my jesteśmy jak jedna wielka rodzina lub stare małżeństwo już dotarte po tylu latach wspólnego pisania. Jeśli się uda ratujmy to przenosząc na płatny serwer.
Takie moje skromne zdanie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Forum umrze śmiercią naturalną
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chłopaki bo my jesteśmy jak jedna wielka rodzina lub stare małżeństwo już dotarte po tylu latach wspólnego pisania. Jeśli się uda ratujmy to przenosząc na płatny serwer.
Takie moje skromne zdanie.
Jak zwykle,ja też
Podać nr konta i też pare zł dorzuce.
ile jest roboty żeby stworzyć nowe forum i wszystkie dane z tego przerzucić? POza tym jakby było trochę reklam to może samo utrzymałoby się? NIe mówię dużo, ale ciekawi mnie jakie to koszta.
Czy ta wiadomość na czerwonym tle oznacza ,że 2 marca stracimy forum? przenosimy się na inny serwer czy to koniec naszej forumowej rodziny ?
Trzeba je ratować !!!
Szeryf działa. Będzie coś wiedział to powie...
Jak coś to jestem i dorzucam się jak będzie potrzeba
ja tez sie dorzuce
I ja
Oto jaką otrzymałem wiadomość o właściciela serwera
Witam,
Pracujemy nad odchudzeniem for aby to jeszcze jakoś utrzeymać, na dniach będę informował
Czyli za duzo tutaj treści?
Piotrze czy masz możliwość zrobienia backup-u całego forum ? Jeśli tak to przenieś forum na płatny serwer. PunBB więc żarnego problemu z przeniesieniem nie będzie. Roczne utrzymanie domeny i miejsca na serwerze to nie jest duży wydatek - wspominałem i podawałem konkretne rozwiązania już nie raz. Oczywiście nic nie narzucam, nie jestem właścicielem domeny, nie mam w tym żadnego interesu poza wiedzą zawartą na forum.
Dla kilkunastu z nas którzy mogliby się zrzucić, byłoby to mniej niż roczna prenumerata jakiegoś czasopisma. Syn mówił coś o kilkuset zł rocznie, za miejsce na serwerze.
Forum działa, pytanie czy teraz robimy jakąś zrzutke w tym celu?
Kolega PiotrK nadal jest wspaniałomyślny. Moim zdaniem, Forum umrze nie z powodu braku serwera a z powodu braku aktywności userów.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Forum umrze śmiercią naturalną
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo