101

Odp: Forum umrze śmiercią naturalną

Chłopaki  bo my jesteśmy jak jedna wielka rodzina lub stare małżeństwo już dotarte po tylu latach wspólnego pisania. Jeśli się uda ratujmy to przenosząc na płatny serwer.
Takie moje skromne zdanie.

102

Jak zwykle,ja też

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

103

Podać nr konta i też pare zł dorzuce.

O FORTSCHRITTA TRZEBA DBAĆ,TO NIE ŻADNA CHIŃSKA BLAĆ,BO TO DO DZIŚ JEST SPRZĘT FEST I DLATEGO JEST THE BEST!!! big_smile Gdy ci smutno,gdy ci źle,idź do kuchnii,nażryj się...   
+7/-0

104

ile jest roboty żeby stworzyć nowe forum i wszystkie dane z tego przerzucić? POza tym jakby było trochę reklam to może samo utrzymałoby się? NIe mówię dużo, ale ciekawi mnie jakie to koszta.

105

Czy ta wiadomość na czerwonym tle oznacza ,że 2 marca stracimy forum?  przenosimy się na inny serwer  czy to koniec naszej forumowej rodziny ?

106

Trzeba je ratować !!!

107

Szeryf działa. Będzie coś wiedział to powie...

Siły na zamiary zmierz....

108

Jak coś to jestem i dorzucam się jak będzie potrzeba

Świat należy do młodzieży Stary robi Młody leży

109

ja tez sie dorzuce

110

I ja

111

Oto jaką otrzymałem wiadomość o właściciela serwera

Witam,

Pracujemy nad odchudzeniem for aby to jeszcze jakoś utrzeymać, na dniach będę informował

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

112

Czyli za duzo tutaj treści?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

113 Ostatnio edytowany przez zorak (2020-02-25 13:26:47)

Piotrze czy masz możliwość zrobienia backup-u całego forum ? Jeśli tak to przenieś forum na płatny serwer. PunBB więc żarnego problemu z przeniesieniem nie będzie. Roczne utrzymanie domeny i miejsca na serwerze to nie jest duży wydatek - wspominałem i podawałem konkretne rozwiązania już nie raz. Oczywiście nic nie narzucam, nie jestem właścicielem domeny, nie mam w tym żadnego interesu poza wiedzą zawartą na forum.

gg 5118068

114 Ostatnio edytowany przez androl (2020-02-25 13:49:15)

Dla kilkunastu z nas którzy mogliby się zrzucić, byłoby to mniej niż roczna prenumerata jakiegoś czasopisma. Syn mówił coś o kilkuset zł rocznie, za miejsce na serwerze.

115

Forum działa, pytanie czy teraz robimy jakąś zrzutke w tym celu?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

116

Kolega PiotrK nadal jest wspaniałomyślny. Moim zdaniem, Forum umrze nie z powodu braku serwera a z powodu braku aktywności userów.