Odp: Forum umrze śmiercią naturalną
Idziemy razem, dopnijmy temat z PIOTRK , dołożymy ile trzeba i będzie OK, a jak nie to się z Piotrem dogadam indywidualnie. Pozdrawiam wszystkich!!!
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Forum umrze śmiercią naturalną
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Idziemy razem, dopnijmy temat z PIOTRK , dołożymy ile trzeba i będzie OK, a jak nie to się z Piotrem dogadam indywidualnie. Pozdrawiam wszystkich!!!
Pozdrawiam Administratora, i wszystkich którzy tu zaglądają.
I oby Żydów było jak najmniej ????????
Śmiało można temat pchać dalej . To , że mało się dzieje to nie znaczy że nic się nie dzieję a jak będzie potrzeba to zawsze ktoś coś pomoże. Forum jest już szersze niż tylko maszyny z DDR a do tego społeczność ludzi kulturalnych i na poziomie. Nie mam smykałki do IT ale mogę uczestniczyć w kosztach związanych z utrzymaniem serweru.
Tak mnie dzisiaj naszło. "Jeszcze Polska nie zginęła ..." Jeszcze kilku z nas zostało ...
Czasami czuję się jak ten gość z gitarą https://www.youtube.com/watch?v=ZGm6daSGU6U
To nie apel poległych, ale gdzie oni są ?
Tatamarty.323a, miras1232, karlos, mariush, zorak, Fenol, Ojanusz, maxi900, scoda19, Karol323, Pietia, rudemenes, pawelg, tomek1974, kamilz, sebastian, Rurk3K, forszaj323marek, Dario, fortschritt323, Scorpion, galek79, michu23, 323piotrek323, Jamir, Massey, bamreras, koseś, PiotrK, DamianBorek, dragon22, Laszek, Piotrek1990, Pepe75, Mazi, RadekZły, Kamil2610, Bendek, Krzychu, Goldenarts, Jamir12 i inni ?
Ta piosenka trafia w dychę. Jest w niej niestety odpowiedź.
Bamreras ma się dobrze.... Widzę czasem jego ogłoszenia ziemniaki kapusta ogórki itd...
Szkoda że tu nie zagląda
Pawelg prowadzi kanał na YouTube, czasem oglądam jego filmy. Ja zaglądam jak mam czas. Z Fenolem kiedyś zamieniłem parę wiadomości na AF - ma ciągły brak czasu i w internt zagląda rzadko. Mnie osobiście robota przywaliła, nawarstwiło mi się jej między innymi przez chore unijne przepisy... Gdyby nie to woziłbym sobie obornik na spokojnie nawet i w styczniu. Jednak co się dzieje z tymi którzy to forum współtworzyli od początku to nie mam pojęcia. Osobiście odwiedzałem forum jako gość mniej więcej od stycznia 2007r wtedy miałem dopiero internet, maszyny fortschritt w gospodarstwie od początku lat 2000 się pojawiły, jak miałem szerszy dostęp do "świata" to zacząłem szukać informacji o nich i tak tu trafiłem. Mimo, że jako gość ale śledziłem to forum jakby nie było prawie od początku, gdy trzeba będzie robić jakąś zrzutkę to oczywiście się dokładam, nie chce żeby mój drugi dom się rozpadł.
Też mam kanał na YouTube orkiszowa Pasieka
Pajej wiem, też czasem zerkam.
Być może oprócz mnie ktoś z aktywnych forumowiczów, też wie że. Dwóch userów pożeniło swoje dzieci. FF ma również i takie owoce. Personaliów nie będę zdradzał bo może nie życzyliby sobie tego.
Androl, zapytaj ich. Napisz kto i co.
Ciekawe kwiatki wychodzą...
Fajne że forum znów ożywa
Fajnie gdyby zajrzeli tu po latach Ci z samego początku jak np Tatamarty, Karlos, Koseś, Fenol
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Forum umrze śmiercią naturalną
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo