121

Odp: Forum umrze śmiercią naturalną

Idziemy razem, dopnijmy temat z PIOTRK , dołożymy ile trzeba i będzie OK, a jak nie to się z Piotrem dogadam indywidualnie. Pozdrawiam wszystkich!!!

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

122

Pozdrawiam Administratora, i wszystkich którzy tu zaglądają.

123

I oby Żydów było jak najmniej ????????

124

Śmiało można temat pchać dalej . To , że mało się dzieje to nie znaczy że nic się nie dzieję a jak będzie potrzeba to zawsze ktoś coś pomoże. Forum jest już szersze niż tylko maszyny z DDR a do tego społeczność ludzi kulturalnych i na poziomie. Nie mam smykałki do IT ale mogę uczestniczyć w kosztach związanych z utrzymaniem serweru.

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

125 Ostatnio edytowany przez sławek 42 (Wczoraj 12:53:47)

Tak mnie dzisiaj naszło. "Jeszcze Polska nie zginęła ..." Jeszcze kilku z nas zostało ...
Czasami czuję się jak ten gość z gitarą https://www.youtube.com/watch?v=ZGm6daSGU6U
To nie apel poległych, ale gdzie oni są ?
Tatamarty.323a, miras1232, karlos, mariush, zorak, Fenol, Ojanusz, maxi900, scoda19, Karol323, Pietia, rudemenes, pawelg, tomek1974, kamilz, sebastian, Rurk3K, forszaj323marek, Dario, fortschritt323, Scorpion, galek79, michu23, 323piotrek323, Jamir, Massey, bamreras, koseś, PiotrK, DamianBorek, dragon22, Laszek, Piotrek1990, Pepe75, Mazi, RadekZły, Kamil2610, Bendek, Krzychu, Goldenarts, Jamir12 i inni ?

126

Ta piosenka trafia w dychę. Jest w niej niestety odpowiedź.

127

Bamreras ma się dobrze.... Widzę czasem jego ogłoszenia ziemniaki kapusta ogórki itd...

128

Szkoda że tu nie zagląda

Rolnik z powołania:-)

129 Ostatnio edytowany przez Massey (Wczoraj 11:15:19)

Pawelg prowadzi kanał na YouTube, czasem oglądam jego filmy. Ja zaglądam jak mam czas. Z Fenolem kiedyś zamieniłem parę wiadomości na AF - ma ciągły brak czasu i w internt zagląda rzadko. Mnie osobiście robota przywaliła, nawarstwiło mi się jej między innymi przez chore unijne przepisy... Gdyby nie to woziłbym sobie obornik na spokojnie nawet i w styczniu. Jednak co się dzieje z tymi którzy to forum współtworzyli od początku to nie mam pojęcia. Osobiście odwiedzałem forum jako gość mniej więcej od stycznia 2007r wtedy miałem dopiero internet, maszyny fortschritt w gospodarstwie od początku lat 2000 się pojawiły, jak miałem szerszy dostęp do "świata" to zacząłem szukać informacji o nich i tak tu trafiłem. Mimo, że jako gość ale śledziłem to forum jakby nie było prawie od początku, gdy trzeba będzie robić jakąś zrzutkę to oczywiście się dokładam, nie chce żeby mój drugi dom się rozpadł.

130

Też mam kanał na YouTube orkiszowa Pasieka

131

Pajej wiem, też czasem zerkam. wink

132

Być może oprócz mnie ktoś z aktywnych forumowiczów, też wie że. Dwóch userów pożeniło swoje dzieci. FF ma również i takie owoce. Personaliów nie będę zdradzał bo może nie życzyliby sobie tego.

133

Androl, zapytaj ich. Napisz kto i co.

134

Ciekawe kwiatki wychodzą...
Fajne że forum znów ożywa

135

Fajnie gdyby zajrzeli tu po latach Ci z samego początku jak np Tatamarty, Karlos, Koseś, Fenol