Temat: Ja bym chciał żebyś siedział skurwysy.u.
Już bez uzasadnienia.
Donald T
Adam B
Marcin K
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Ja bym chciał żebyś siedział skurwysy.u.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Już bez uzasadnienia.
Donald T
Adam B
Marcin K
Bardzo dobre orędzie przed Świętami Bożego Narodzenia. Gdzie miłość do nieprzyjaciół? Wróćmy do tego czego nauczał Jezus a nie pan prezes i ojciec Tadeusz.
Brałeś coś ?
Szczególne miejsce w tym panteonie bandziorów zajmuje Bartłomiej S. Z tych S. Prawnuczek kur.a mać. Henryk w grobie się przewraca jak patrzy na takiego prawnuczka. Na dziełach jego pradziadka kształtowały się pokolenia polskich patriotów. "Strażacy", "W pustyni i piszczy" (na widelec wziąć się nie dam). Nie możliwym jest, żeby spłodził ojca tego kuta.a "własnoręcznie". Musiał mu ktoś pomóc. Listonosz, poborca podatkowy, inkasent od elektryki. Po objawach sądzę, że to był zwykły żul. Esbek pier**l.y. Murzyn zrobił swoje i pier**l.ł do parlamentu europejskiego. Bartek, nic się nie bój. Sam po ciebie pojadę do Brukseli. Nie ukryjesz się kur.o.
Cały post poświęcam jemu. Warto.
Brałeś coś ?
Tak ewangelię i nauki Jezusa. Kojarzysz człowieka? Bo po tym co piszesz to mam wątpliwości
Pajej TY po stronie oprawców, plujesz na grób Michała !
Pajej, ja Cię nawet lubię. Nie chcę szukać, nazwałem Cię przyjacielem - Ty mnie dobrym kolegą. Dobra, niech będzie.
Po co Ty na siłę robisz z ludzi sobie życzliwych - wrogów? Bo wiesz, nie jestem daltonistą. Wiem, że oprócz czarnego i białego jest jeszcze cała gama szarości. Dla mnie świat powinien wyglądać czrno-biały. Powinien.
Nie jestem niczyim adwokatem, ale potraktowałeś jednego z userów jak pecia, w temacie ekologii. Ty weź się zastanów co mówisz i po co i nie bądź świętszy od papieża.
Ani słownictwa mi nie brakuje, ani klawiatura w palce mnie nie parzy. Chcesz - powalczymy.
Pajej TY po stronie oprawców, plujesz na grób Michała !
Nie stoję po niczyjej stronie. Po prostu przynajmniej na czas świąt proponuję zawiesić język nienawiści. Tu nie piszę która strona ma rację. Czy za dużo wymagam może i tak, czy jestem naiwny prosząc o to może i tak. Widać taki dziwak ze mnie
Pajej, ja Cię nawet lubię. Nie chcę szukać, nazwałem Cię przyjacielem - Ty mnie dobrym kolegą. Dobra, niech będzie.
Po co Ty na siłę robisz z ludzi sobie życzliwych - wrogów? Bo wiesz, nie jestem daltonistą. Wiem, że oprócz czarnego i białego jest jeszcze cała gama szarości. Dla mnie świat powinien wyglądać czrno-biały. Powinien.
Nie jestem niczyim adwokatem, ale potraktowałeś jednego z userów jak pecia, w temacie ekologii. Ty weź się zastanów co mówisz i po co i nie bądź świętszy od papieża.
Ani słownictwa mi nie brakuje, ani klawiatura w palce mnie nie parzy. Chcesz - powalczymy.
W temacie ekologii przeprosiłem za moje zachowanie i starałem się je wytłumaczyć.
Nie chcę być niczyim wrogiem, pragnę jedynie na święta miłości a nie nienawiści
OK. Przyjąłem do wiadomości.
Nie ma specjalnego tematu na obecne Święta. Życzę wszystkim użytkownikom Forum Fortschritt zdrowia szczęścia i pomyślności.
Wczoraj lewaki w PE zrobiły rudemu owację na stojaka. Ciekawe czy będą mu wysyłać pomarańcze do pierdla - na stojaka ?
Mam w szopie bańkę 20 litrów 30-stoletniej, ruskiej wazeliny technicznej. Rudemu podeślę, bo mu się niebawem przyda...
Tylko się ucieszy z takiego prezentu
Mąż do żony, na widzeniu w odpowiedzi na pytanie, jak ci tu. Jedzenie lepsze i seksu mam więcej.
Myślicie, że szybko to nastąpi? Daj Boże
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Ja bym chciał żebyś siedział skurwysy.u.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo