21 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2025-06-04 10:13:22)

Odp: Ja bym chciał żebyś siedział skurwysy.u.

Podzielam Wasze opinie ale zachowajmy odrobinę kultury. Nie bądźmy jak te pizdy które wczoraj czy przedwczoraj nieładnie mówiły o córce Nawrockiego...
Z tego co widzę to koalicja trzeszczy i czasem może pęknąć. Wypowiedzi maszealka z sejmu tego łysego z ZSL daje do myślenia o stanie koalicji.
Według mnie niedobrze by się stało gdyby np jesienią były kolejne wybory.

22

Roman G, człowiek zwany koniem.
Tym razem samo omdlenie już nie pomoże. Proponuję jak już dotknie ziemi, puścić zwieracze. Uwiarygodni omdlenie.
Na nosze i do więziennego szpitala. Tam, pod dobrą opieką będzie dochodził do zdrowia. Włoską willę proponuje sprzedać od razu. Wyrok będzie długi.

23

sławek 42 napisał/a:

Roman G, człowiek zwany koniem.
Tym razem samo omdlenie już nie pomoże. Proponuję jak już dotknie ziemi, puścić zwieracze. Uwiarygodni omdlenie.
Na nosze i do więziennego szpitala. Tam, pod dobrą opieką będzie dochodził do zdrowia. Włoską willę proponuje sprzedać od razu. Wyrok będzie długi.

Kiedyś ludzie mieli honor, biedni, bogaci, bez znaczenia. Teraz topowy polityk daje dupy jak pospolita bułgarska tirówka, byle szmal się zgadzał, kaj my som?

Jeżeli chcesz iść przez życie z klapkami na oczach pamiętaj, że w pakiecie jest jeszcze chomąto, orczyk i bat.

24

W czarnej życi.

25

Volksdeutsche sobie wyjedzie do siebie .chyba że wcześniej Gdańsk ogłoszą Miastem Wolnym bo już przymiarki robią. Nasi Chlopcy.to nic innego jak gloryfikują volksdetsche .od czasy przyszły. Za chwilę z Powstancow Śląskich zrobią  element szkodliwy..
Germanizacja totalna...

Leszek   dla kolegów'

26 Ostatnio edytowany przez sławek 42 (2025-07-26 14:19:17)

Skurwi.l Marcin K wrócił na poprzednie stanowisko szefa głównego resortu siłowego, opresyjnego. Psami w pełnym szturmowym umundurowaniu usiłuje zniechęcić ludzi w Wałbrzychu, jak kiedyś na Wiejskiej w Warszawie.
Do tego obrzydliwego grona dopisuję Tomasza S, nadzorcę służby strzegącej polskich granic. Moim zdaniem cała formacja do rozformowania. Wypierdal.ć !
Przełożony wydaje rozkaz,- bierzcie nieoznakowanego busa i jedźcie na niemiecką stronę po grupę nachodźców
- sam se jedź.
Rozkaz na piśmie takiej samej treści - masz tu moje kwity, broń i mundur i sam se jedź a ja idę
'pod kapelusz".
Tak to powinno wyglądać, ale nie wygląda. Jak słyszę, że funkcjonariusze to tak w skryciu Wielcy Polscy Patrioci - pusty śmiech mnie ogarnia. Byś był patriota, to tyś ciapatych do Polski nie przemycał, za pieniądze ze Skarbu Państwa, czyli nasze wspólne. Wykonują tylko rozkazy. Czyje - przestępców ? To ma być ich patriotyzm ? Rozgonić, wyjątkowo szkodliwych osądzić i dotkliwie ukarać. Lepiej niech cywile granicy pilnują. Może niezbyt profesjonalnie, trochę chaotycznie, ale za to z wielkim zaangażowaniem i za darmo.

27

Prokurator E Wrzosek. Nie mam słów odpowiednio właściwych do określenia tej persony. Do więzienia. Tzw prokurator krajowy Korneluk - do więzienia.
Wczoraj rozmawiam z moją ślubną. Prawica przejmie władzę w 2027 roku. Wszyscy za rudej władzy którzy rzucili peta na chodnik - do więzienia. Rudy -Bodnar - Żurek - Wrzosek - do więzienia.
Inaczej , wycofuję się, idę na emigrację wewnętrzną. Mnie już za mało zostało żeby pier**l się w sentymenty.

28

Prawicowy język miłości opanował wątek. Będzie wojna domowa jak nic.

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

29 Ostatnio edytowany przez sławek 42 (2026-01-23 15:46:12)

Red M Rachoń ma zarzuty bo biegł za radiowozem w czasie zatrzymania min Z Ziobro. Skoro bieg za radiowozem jest przestępstwem, to rzucenie peta na chodnik powinno być zbrodnią.
Niektórzy userzy mają deficyt dobrego smaku. Mając na uwadze okoliczności które niedawno miały miejsce, lepiej by się nie odzywali.