a w życiu nie powiem o kim myślę to moja subiektywna ocena i mogę się mylić i kogoś okaleczyć a co jeśli zamknie się w sobie? popełni samobójstwo przez zaspanie albo koniobijstwo? ja nie biorę tego na siebie hehehe żartuje sobie ale przypomina mi się jakaś ścinka Damian z kimś tylko nie pamiętam z kim i o czym... Damian to że masz napisane w opisie że Cie to boli daje frajdę twojemu adwersarzowi, dałeś się sprowokować w końcu by sobie odpuścił. mi odpowiadają plusy i minusy chociaż + jest tylko istotny dla mnie, jak ktoś nałapał +ów to zaczy że klawy z niego człek, a minusy heh chyba to że kogoś zdrowo wk@#$%^
coś mi się wydaje Damian że teraz przy odrobinie konsekwencji niebawem będziesz na minusie Buahahahaa
sorry stary ale mnie to śmieszy ! jak tak dalej pójdzie to usuń konto i załóż dokładnie takie same i będziesz tabularaza
!:D
co wcale nie oznacza że nie będziesz łapał minusów buahahahaa ktoś kto to robi jest mega spryciarzem buahahahahahahahaahaa
naści na pocieszenia plusika i jeszcze :kiss:
i jeszcze jedno, kiedyś na AF dałem link do forum bo ktoś pytał o forszaja i dostałem za to jakieś śmierdzące skurwiałe i zgrzybiałe trędowate ostrzeżenie jak widzisz "dziwny jest ten świat" ... "gdzie człowiek..." nanaaa kurcze muszę sobie przypomnieć Czesia Niemena
Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]