Odp: NEW HOLLAND CX 64(kto tym jezdził?)
wielka bestia tak czy siak bezawaryjnych zniw rzycze
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Nasze kombajny » NEW HOLLAND CX 64(kto tym jezdził?)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wielka bestia tak czy siak bezawaryjnych zniw rzycze
Nie dziękuje mamy do skoszenia na 7 kombajnów ok 4 tys ha plus usługi
No i po żniwach,kosiliśmy jeszcze do poniedziałku łubin.Dwa i pół miesiąca w kombajnie a w przerwach orki i talerzowanie.Skosiłem tym New Hollandem 700 ha.Clasy Megi wysiadały przy nas,słabsze mają sieczkarnie i wogóle mniejszy przerób.Dziennie kosiłem 20-30 ha,takich żniw jeszcze nie doświadczyłem.Robiliśmy kombajnami trasy nawet po 100 km, kosiliśmy aż pod puckiem morze widziałem z kombajnu.Awarii też trochę było,taka poważna to zapaliło mi się łożysko oporowe na napinaczu pasa od młocarni szczęście,że gaśnica zadziałała bo bym się chyba spalił
ja tez po żniwach łubinowych tylko gdzie go sprzedać możne masz namiar na firmę która kupuje
mój wujek pracuje w New hollandzie w Płocku spytam sie jego o instrukcje
Jeśli chcesz sprzedać łubin a masz go na cały transport to w firmie gdzie pracuje przyjmują też łubin nie wiem jaka cena.Jeśli chcesz to dam ci namiary i dowiesz się co do ceny i transportu.Wogóle skupujemy wszystkie zboża z całej polski.
Witam w jakich ilościach bierzecie te zboża i w jakich cenach ja mam na sprzedanie 10ton żyta i 2 tony owsa
Daj jak możesz namiar
http://www.zumi.pl/297440,Ulenberg._Mir … firma.html
tutaj masz namiary na firmę tam dadzą ci dalej numer tel. do szefa lub kogoś kto zajmuje się skupem zbóż
lukasz565- taką ilość zboża musiałbyś sam przywiezść musiałbyś mieć najmniej 30 ton na jeden transport.Zyto chyba jest po 200 albo i taniej.Wiem że gorzelnia koło Lęborka skupuje po 220
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Nasze kombajny » NEW HOLLAND CX 64(kto tym jezdził?)
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo