Odp: Zlot Forszajowców
ja mieszkam w okolicach strzegomia to mam do ciebie jakieś no 300km ale jak by coś takowego było to by bylo dobrze jechac
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Zlot Forszajowców
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja mieszkam w okolicach strzegomia to mam do ciebie jakieś no 300km ale jak by coś takowego było to by bylo dobrze jechac
Ja bym miał jakieś 400 km, w związku z tym mam pytanko do organizatora - jak Widzisz rozwiązanie kwestii organizacji pobytu, bo wiadomo, że po ok 8 godz jazdy, następnie "tankowania" i długich rozmowach nie wdrapię się po czterech za kiere, aby wracać do domu Jesteś w stanie zakwaterować sporą grupę ludzi? bo jeśli to ma być listopad, to wiadomo, że pod drzewem w ogrodzie na trawie raczej się nie położę :hmmm: Jak znam życie, to pewnie rodzinkę zabiorę ze sobą, bo jak by inaczej, więc Sławku chyba wiesz co cię może czekać? Jesteś w stanie podołać?
Może warto pomyśleć o cieplejszych terminach? bo wiadomo że w listopadzie na drogach może być rozmaicie. Nie ma co pochopnie organizować, lepiej dać sobie czas aby wszystko było dopięte na ostatni guzik.
może stodołe ma dużą
nie wiem jeszcze nie miałem przyjemności spania w stodole ale zawsze może byc ten pierwszy raz pozatym tio wszystko i tak musi sławek zatwierdzic
to sobie wezmiesz kobiete i nie bedzie zimno
Moim największym wrogiem jest czas. Ciągle z nim walczę i przegrywam, przeważnie. Jedyną szansę mam w tzw. martwym sezonie. Wtedy można coś wyrzeźbić.
Panowie, nie ten klimat co był dwadzieścia lat temu. W lecie można było się przespać na trawce. Nie ten klimat, nie to zdrowie.
Zaproponowałem listopad z kilku powodów. Już nie jesień (robota) a jeszcze nie zima (drogi). Najsmutniejszy miesiąc w roku - może by go rozweselić.
Kwestie organizacyjne.
Przyznam nieskromnie, że w organizowaniu jestem dobry.
Termin; proponuję sobotę i niedzielę lub Święto Niepodległości. 8, 11, 15, 22. Ósmy może by odpuścić, każdy zapłakany ...
Miejsce; wiadomo że u mnie, a dokładniej, to zależy od zainteresowanych. Kilka osób chętnie przenocuję u siebie.
W przypadku większego zainteresowania zlotem, mam znajomego, dzierżawcę pałacu Pani Walewskiej w Kiernozi. Świetna kuchnia (sam dostarczam towar), pokoje gościnne, parking może być strzeżony, dziewczyny tylko trzeba organizować samemu.
Następne miejsce równie ciekawe to Luszyn. Dawna posiadłość Grabskich - tych Grabskich. Miejsce urodzin przedwojennego ministra finansów Władysława Grabskiego. Tu oprócz kateringu i pokoi, może być ognisko z pieczonym prosiakiem, kulig jak śnieg spadnie, staw rybny w ładną pogodę i inne takie.
Proszę więc o propozycje co do terminu, obecności i miejsca.
a nie wiesz moze jaki jest koszt tego noclegu??
Dla mnie im szybciej tym lepiej jak się dogadacie co do terminu to proszę o mapę jak dojechać i gdzie i o której mamy się spotkać.
Jeśli by impreza miała w jakimś lokalu z noclegami, to proponuję Sławku, aby każdy chętny wpłacił kase z góry, bo wiadomo, że na taką impreze trzeba lokal zarezerwować, noclegi także, więc to już nie są żarty że wiele osób obieca że będzie, a w końcu mogą być trzy osoby, lub nikt... jak na Bednarach.
Cenę od osoby musieli byśmy znać, żeby wiedzieć na jakie koszty się przygotować, chyba że na prawdę będzie może tylko kilka osób, to pomieścimy się u Ciebie i nie będzie problemu.
Dokładnie się dowiem, to wszystko opowiem.
Tato, żadnej kasy z góry. Znam się na ludziach - w moim wieku to powinność !
Na tym forum są ludzie odpowiedzialni, z kim innym wcale nie gadam. Branie kasy przed, to oznaka zdrowego rozsądku lub braku zaufania. Nie mam zdrowego rozsądku i mam zaufanie do ludzi. Mój pomysł, moja organizacja, moje ryzyko. Dorosły jestem, wiem co robię.
Ja też się pisze na zlot jak finanse pozwolą
Pozwolą. W mojej okolicy mogę liczyć na maksymalne rabaty, bo to też promocja regionu.
Zerknąłem na kalendarz: 8,15,22 to są niedziele. Nie lepiej byłoby zaplanować zlot w sobotę? Niedziela byłaby na ,,wydychanie" się, obranie odpowiedniego kierunku podróży powrotnej.
Proszę jak będziemy myśleć sobota czy niedziela a może piątek ,to nigdy nie będzie żadnego zlotu.
Racja, ale nie lepsza byłaby sobota? Przecież w poniedziałek lecimy do roboty
ja lece do szkoły hehe
przestańcie gdybać , Sławku podaj konkretny termin i kto może to przyjedzie nigdy wszystkim się nie dogodzi.
lubie takie imprezy tak więc pisze się na to, chociaż mam ponad 300km. zobacze ile będzie kosztować koszulka z nadrukiem to dam znać i zmontujemy fajne logo zlotu z naszymi nicami.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Zlot Forszajowców
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo