Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Katalog części FORTSCHRITT na CD
wyslalem do goscia pytanko w jakim jest jezyku jak bede wiedzial to napisze
Sam jestem ciekawy chyba sobie kupie ten katalog, chociaż jeszcze nie mam 323 tylko 303
ja takze mysle kupic ale zobaczymy czy w ogule odpisze na email
to ja wam zwróce 10zł i mi skopiujecie. dzięki
:gun:może kupmy sobie jeden na spułe i sobie poprzegrywamy
To pewnie skan swykłego katalogu i morze byc tak czytelny jak instrukcja obsługi -obrazki to dzieciaki w przedszkolu wyrażniejsze malują. Poza tym to majstrujac przy ciągniku jakoś nie wyobrażam sobie żeby zapier....c do domu żeby na kompie spojżec jak zmontowac jakąś cześc (już widzę radośc w oczach żony na widok mnie przy biurku z usmarowanymi łapami ) szkoda forsy nie ma jak ksiazka -zawsze pod reką .
Też myśle sobie kupić taki katalog, a język, w jakim są opisy w katalogu jest mniej ważny, bo jeśli są ilustracje, schematy, to oznaczenia części są podawane w symbolach, lub wymiarach, a znając symbol , czy numer katalogowy, to w każdej Agromie, czy sklepie z częściami można odnaleź daną część, wiem, bo mam katalog do kombajnu, po niemiecku, ale jadąc do Agromy Wągrowiec, która prowdzi sprzedaż części do forszaja, to oni wołają tylko o num. kat. a mają identyczny katalog.
ale transit moze ma dobry pomysl choc oczywiscie nie zrobimy tak bo jest to nie legalne zapraszam na pw
a kupowanie ksera ksiazki na allegro jest legalne? Bo ja slyszalem ze ksera ksiazek sa nielegalne wiec niech ktos kupi CD zrobimy zrzute i heja
a tak w ogóle moze jak ktos ma instrukcje do 323 to moze by tak zeskanowal i rozprzestrzenil w spolecznosci forszajowcow?
ja mam ksiazke ale nie mam skanera
Ja mam skaner, a nie mam książki do 323, ale kopiowanie jest zabronione tylko dzieł sztuki, dzieł artystycznych typu nagrania muzyczne, filmy, a jeśli chodzi o instrukcje, katalogi, to przecież to nie jest żadne dzieło i myśle, że nie powinno nas dręczyć sumienie, bo nikomu chleba od ust nie zabieramy tym działaniem,a apropo tego gościa co sprzedaje te katalogi na CD na allegro, przecież on też robi to prywatnie, nie ma zadnego pozwolenia od producenta, czy autora, nie łamie żadnych praw autorskich i nie musi mieć wykupionej licencji na kopiowanie, jedynie skarbówka może mu zajżeć w portfel, bo to jest taki lewy dochód
no wiec kto kupuje i kopiuje
Jakośc jest tak hu....a ,że po kolejnym skopiowaniu nic nie będzie widac
miras mowimy o plytce
A ja o skanowaniu tej instrukcji do 323 -sorry stary jestem czasami nie jarze . :stu:
ale do plytki sie dozucisz
ale do plytki sie dozucisz
No pewnie .
To jak bysmy sie tak zebrali solidarnie to jakby ktos to kupił . tak płytka 1zł za przesyłke nie wiem ile to by wazylo ale tak ze 2,5 + czas i nerwy to ze 6 zł od listu by wyszlo wiec kto chetny ?
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Katalog części FORTSCHRITT na CD
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo