Odp: E524 mat83
cześć urywa się wtym samym miejscu zaraz za tym kątownikiem.ajaki ty masz napęd i ile kosisz hektar
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Nasze kombajny » E524 mat83
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
cześć urywa się wtym samym miejscu zaraz za tym kątownikiem.ajaki ty masz napęd i ile kosisz hektar
Nie mam już niestety 524. Napęd kosy miałem targańcem. Hektar hektarowi nie równy. W pszenicy w ciągu godziny wydajność wynosiła do 14 ton na godzinę.
i nie rwała ci się kosa z tym napendem? a wiesz może od czego pasuje rozrusznik do cofania hedera
urwała mi się jeden raz.. Zmieniłem ją na zapasową, a w urwanej wymieniłem listwę, zanitowałem i chodziła potem bez problemów. Rozrusznik cofania jest 12V ale chodzi pod 24V. Identyczny mam w motopompie opartej na silniku z nośnika narzędzi z enerde:)
siema chlopaki. nie macie moze do sprzedania mdw e 524?
nic tu się nie dzieje panowie do czego służy regulacja wysokośći sita mdw 524
Regulacja ta przydaje sie w czasie mokrych żniw ,bo wtedy opuszczasz je niżej i ładnie idzie bo jak masz ustawione zbyt wysoko i mokre zboże to spada przepustowość na sicie i rosną straty.A co do tego rozrusznika od cofania to u mnie w CASE525 musi być spełnione kilka warunków aby zadziałał więc może jest dobry tylko coś jest nie włączone lub wyłączone.Ja mam napęd kosy szumacherem i cyka bez awaryjnie.
524 rok prod 91, cheder 5-metrowy w wyposażeniu sieczkarnia i stół do rzepaku Biso, klima, radio oraz cb radio, dodatkowa chłonica wody.
widze że w tym roku to było wszędzie ciekawie
moja żonka podczas żniw też kosiła ale tylko chwile hehee http://www.fotoload.pl/index.php?id=a63 … a7d67d3a12
z tyłu widać góre Ślęża
Ładna maszynka. Fajnie, że masz klimatyzację. Tylko po co otwierasz drzwi i okno w czasie koszenia? Cheder z shumacherem? Odważną masz żonę. Pogratulować. Pozdrawiam serdecznie
podczas koszenia kabina jest szczelnie zamknięta a to były wyjątkowe sytuacje że otwarte było. napęd mam taki sam jak w stole do rzepaku shumacher. na początku żniw miałem troche stracha ale 59 ha wykoszone bez żadnego problemu tylko paliwo,smar,ogólny przegląd i w pole. pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie
No to maszyna się sprawdziła. Cieszę się, oby tak dalej. Mam nadzieję, że dojadę na zlot. Wtedy będzie okazja porozmawiać, na luzie i
witam szukam hederu do 524 z szhumacherem albo samej przekładni możecie pomóc?
na allegro jest szumaher i cheder też od case za 16 tysiecy
Lepiej kupić heder z oryginalną kosą i napędem schumacherem. Ten system jest niezawodny, wart swojej ceny no i ma się święty spokój w żniwa
witam! słuchajcie co mogło się stać rura wysypu sama się składała a teraz wogule nie działa zero reakcji
Sprawdź mikrostyk, albo elektrozawór
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Nasze kombajny » E524 mat83
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo