Temat: ZIMA

Cześć koledzy jaka sytuacja u was z pogodą ?  Bo u mnie jest 6 cm śniegu. hmm

Sprzedam U-4514

2

Odp: ZIMA

2 na plusie i wiatr z deszczem

3

aha u mnie  - 2 i wieje strasznie i pada śnieg  ;/

Sprzedam U-4514

4

u mnie 4 na plusie wieje i pada

5

u mnie +5  pada i wieje...

6

Pada i wieje jak w Kieleckim na dworcu centralnym;D

Fortschritt ZT-303-D------------A w przyszłości Fortschritt ZT-323-A

Sprzedam lampy zespolone diodowe, diody LED.
Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL

7

czyli nie tylko u mnie taka kicha, nic nie można zrobić, złamało mi dziś wierzbę, w piecu palić ie idzie. Pada i wiatr.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

8

ogulnie  jest pieknie jesiennie big_smile wszedzie piździ i gwiździ big_smile

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

9

WOJTAS  masz racje smile

Sprzedam U-4514

10

U mnie 5 na plus pada i wieje w polu mokro i jeszcze posiać trochę trzeba

11

A ja sobie mam gdzieś pogodę, ostatnio wywoziliśmy piasek, jeżdziłem Sobie fendtem 308sl.
Hah;D

Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL

12

W moich stronach temp 0st. i zadyma śnieżna.

13

dla mnie to moze nawet byc metr sniegu mam juz  zasiane  smile

Sprzedam U-4514

14

Plus dwa, wieje i pada deszcz ze śniegiem.

15

Oo a u mnie zmiany, heh.
Zima wita ale z deszczem.
w sumie to mamy pogodę na forum;D

16

74cm śniegu -3  stopnie
lód
brak prądu
dzisaj może powódz
jutro huragan
pojutrze Białe szaleństwo (mój dom jest 564 m nad poziomem morza) górki że cho cho i odśnieżanie ursusem c-360

www.koniezimnokrwiste.czo.pl

wchodzić bo konie to potęga

17

Jak tam zima? smile  bo u mnie  dopiero jakieś  15 cm sniegu  napadało przez noc i wciaż pada .

Sprzedam U-4514

18

umnie coraz ciekawiej   po piaskarkach tylko wspomnienia z zeszłego roku nikt nie odśnieża górka pod chata zaśnieżona lodzik itp  też jakieś 15cm sniegu  -8 w tej chwili

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

19

U mnie w tej chwili -12 pada śnieg i wieje jak ch.. . Chyba jakieś babsko się powiesiło .

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

20

u mnie - 8 zaczyna padać