121

Odp: Zlot Forszajowców

albo ja do Ciebie smile jestem otwarty na propozycje, lecz najpierw muszę zastępstwo ewentualne zorganizować.
jak ostateczna data? tydzień wcześniej? zostaje po staremu?

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

122

Drobna korekta planów.
Spotkanie 14 listopad, godz. 15 - 16. Reszta bez zmian. Kto wybiera się z samicą w wieku rozpłodowym, proszę dać cynk, że ma być pokój dwu osobowy. Nie wolno nikogo przestraszyć przy robocie, bo potomek może się jąkać lub mieć zeza.

123

sławku zrób nowy post z  listą chętnych na zlot, niech każdy się wpisze. co do koszulek z logo i itp to w poniedziałek wszystko będe wiedział. narqa smile

124

Dobrze by było aby każdy jasno określił sie czy przyjedzie z płcia przeciwną.Moja połówka chce jechać ze mną ale nie wiadomo ile ich będzie.Dobrze by było aby przyjechało chociaż pare sztuk to by miały o czym gawędzić.Jeszcze jedno.Jak sprawa z muzą czy bedzie jakiś adapter aby można było przywieść płyty czy trzeba coś zorganizować?Bo jakby co to sprzęt grający mam.

125

Ja proponuje aby pierwszy zlot w ogóle się odbył a następne będziemy ulepszać.Ale wszystkie pomysły mi się podobają.

126

Im więcej bedzie chętnych tym bedzie weselej ale pewne sprawy można ustalić co by nie czekać do nastepnego spotkania zeby je ulepszac.

127

Jest coś do grania. Może być też kapela.

128

gry i zabawy? picie piwa z menzurki? picie wódki do refrenu? ciacho wink ?

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”

129

sławku zrób nowy post z  listą chętnych na zlot, niech każdy się wpisze

Rozsądne rozwiązanie. Listę należałoby umieścić w wątku niewidocznym dla gości, albo wysyłajmy do sławka PW ale niech on sie określi jaka formę przyjąć.

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

130

12 listopada 3 rocznica istnienia forum zauważyła ten fakt moja lepsza połowa , czyli na zlocie podwójna okazja :beer:

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

131

A może by tak wysłać pismo do zakładów IFY w DDR o dofinansowanie naszego zlotu...  chyba pomyliłem post hehehe miał być w dziale humor. smile

132

dobrej jakości nadruk na koszulkę to koszt 20-40 zł plus koszulka, tak więc ta opcja odpada. Można iść na skróty i tj. koszulka z Chin za pięć zeta specjalny papier do drukarki potem żelazko i mamy nadruk domowym sposobem. smile Mam jeszcze jednego gościa z firmy reklamowej może zrobi na "lewo" w dobrej cenie, czekam na telefon.

133

diablo zamawiam koszulkę nie zależnie od obecności w Sławka. jaki będzie nadruk?

134

Jest wątek "Lista chętnych na zlot", jest moje PW - co kto woli. Ważny jest akces !

135

U mnie 14.11 odpada nie mam zastępstwa.Szkoda bo już prześledziłem historie pani Walewskiej a i zameczek jest pyszny.Obserwuje listę chętnych i żyje nadzieją,że termin może jeszcze się zmieni.

136

Po długich namowach (negocjacjach) z żoną udało mi się Ją przekonać do wspólnego wypadu na nasz zlot, tak więc wstępnie mówię, że będziemy na zlocie :dance:
Po wstępnym zweryfikowaniu trasy okazało się że mam nie całe 300 km, więc nie jest źle, prawie 80% trasy pojadę po nowiutkiej A2 smile

tel: 605107385  czynny non stop
ZT 323 A 89`
E 512 77`
B 200/5 83`
Brakuje mi Trabanta   http://img77.imageshack.us/img77/6011/fzt303nb5.gifhttp://img519.imageshack.us/img519/7425/cccp.jpghttp://img148.imageshack.us/img148/4215/trolex.jpg

137

Jak ja zazdroszczę wszystkim co mogą jechać mnie niestety zasrana chodowla trzody i bydła nie pozwala praktyczni na nic a najgorsze że 14 listopada mam urodziny więc okazja by była podwójna na świętowania.

138 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2009-11-03 18:58:00)

co do zlotu to mnie nie będzie
a co do koszulek to ja posiadam jeszczę hafciarkę przemysłową i mogę zrobić koszulki z haftem
dobra koszulka kosztuje od 10 zł w górę fajne polówki można dostać już od 20 zł netto tych chinskich nie polecam chyba że koszulka ma wisieć na wieszaku, albo lepiej niech leży złożona w kostkę bo na wieszaku może się wyciągnąć.....
co do cen haftu to muszę najpierw zobaczyć to co ma być haftowane..... zazwyczaj max to 20 zł netto
jeśli jesteście zainteresowani to dzwońcie 792 541 961 wzory haftów ślijcie na haft@feeria.net
lub biuro@feeria.net    bez faktóry też się da......

139

Krzysiek to jest bardzo dobra propozycja i jakość i cena ok.  ja planowałem z przodu koszulki znaczek IFA a z tyłu koszulki logo naszego forum a wyżej nasz nick.

140

Z uwagi na zbliżający sie termin naszego zlotu proponuję dać czas wszystkim chętnym na zgłaszanie chęci swojego uczestnictwa do niedzieli 8.11.09r .
Niestety do tej pory zgłosiło się 4 pary w związku z tym (oczywiście bez urazy) myślę że poniesienie dość dużych kosztów dla tak wąskiego grona wydaję się bez sensowny:(