Temat: Handlarze dolnyśląsk
Handlarze dolnyśląsk
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Handlarze dolnyśląsk
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Handlarze dolnyśląsk
Raciborowice - 075/7389580; 606966185
Siekierczyn - 075/7244403; 601755019
Postolice - 076/8574698; 605070663
Panków - 074/8506822
Lubków - 075/7389349; 602720307
dzięki i oczywiście plus dla ciebie
nieaktualne
Rudemenesku pomogłeś Koledze i to solidnie. choć nie jestem stroną w sprawie plus dla Ciebie
staram się jak mogę
Witam! Kiedyś na forum ktoś powiedział, że jest pewien Stasak Adam z Pliskowa koło Siennicy Różanej, który handluje fortschrittami. Potrzebuję do niego numeru, bo mam zamiar kupić kombajn, a do niego mam dość blisko.Oczywiście próbowałem szukać ale w książkach nie ma go.
grzegorz89 to chyba ten numer 508 197 220 to jest koło Leśniowic
ja mogę sprzedać E517 z 91r dwa hedery stół do rzepaku Schumacher klima bardzo zadbana plus cała E516 na części cena 45tyś zł
to moze stwórz wątek w dziale sprzedam ?? !!
Witajcie?
Może ktoś z Was ma numer kontaktowy do handlarza z Kosobud (ok. Zamościa) Pilne!!!
Z góry dzięki
Ja wiem o handlarzu Głowackim z Dzikowej koło Mietkowa , ale numeru nie mam
Panowie potrzebuje namiarów na handlarzy lub prywatnych właścicieli z okolic Kłodzka i Bystrzycy Kłodzkiej, jade w sobote w te okolice z kuzynem mam 3 punkty zahaczenia ale jeszcze cos przydało by sie zobaczyć, oczywiscie chodzi o e514 lub e512.
W Nowej Rudzie jest z dwóch ale dokładnie nie pamiętam gdzie.
Ratno Dolne 603631295,ma dwie 514 na placu.
Ja tez moge jedna sprzedac 512.
zna ktoś tego handlarza? ma baze w ksieginicach koło legnicy http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1xiA3/ wojtas moze ty go znasz niedaleko ciebie?
yoko szczerze mówiąc nie wiem kto to ... ) ale jak byś był już w udaninie to zapraszam do mnie 5 km a przy okazji zobaczysz swojego starego forsza
To w księginicach ma on bazę, jak tam też będę to może może zajade
Coś konkretnie na Wrocław?
Poszukuje handlarzy sprzętem rolniczym okolice Pułtuska tak w promilu 100 km wystarczy miejscowość gdzie warto zajechać.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Handlarze dolnyśląsk
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo