1

Temat: rangi na forum

Panowie Posłowie
od paru dni posiadam rangę doktorat z Fortschritt i jest to bardzo miłe ale wstyd mi bo ze mnie zwykły żółtodziób/entuzjasta i ilekroć widzę swój post i kogoś kto jest naprawdę szpecem to czuję się nie swojo bo na taki awans nie zasłużyłem. Czy można to zmienić głupio mi przez to, wolałbym być na zero. :beer:

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

2

Odp: rangi na forum

Kolego to zależy od ilości napisanych postów.
Im więcej tym inny status.
Użyj opcji szukaj i poszukasz informacji o tym, jest to na forum.

Fortschritt ZT-303-D------------A w przyszłości Fortschritt ZT-323-A

Sprzedam lampy zespolone diodowe, diody LED.
Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL

3

no właśnie to jest złe, jaki ze mnie doktor z fortschritt, ja nikomu jeszcze nie pomogłem tylko sam proszę o pomoc to hipokryzja. Adminku możesz mi to wyłączyć?

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

4

Fenol masz racje powinien to administrator Piotr zmienić zgadzam się z Tobą, w 100% że doktorat należy się naprawdę znawcą tematów a takich tu mamy a przed takimi chylę czoło i dodam jeszcze że powinien to jakoś inaczej rozwiązać. Tak jak przedstawił to kolega Fenol nie będę zaśmiecał zbędnymi wypowiedziami forum tylko po to żeby sobie podbić licznik.

5

A ja nawet nie patrze na ten licznik, nie interesuje mnie to ja chce tutaj zaczerpnąć informacji albo pomóc.

Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL

6

Jestem zarejestrowany na Forum Fortschritt od jakiegoś czasu i na podstawie własnych obserwacji i przemyśleń uważam, że ranga powinna być nadawana na podstawie liczby udzielonych mądrych rad, a nie  na podstawie liczby napisanych postów zawierajacych niekiedy głupie pytania i bezsensowne komentarze. Pozdrawiam wszystkich mających wiedzę i dośwadczenie!

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

7

Ja rozumiem to tak ranga jest od liczby napisanych postów a reputacja od udzielonych rad.Na wszystkich forach jest podobnie i nikt tam nie protestuje.

8

I racja Tomek, a po za tym ktoś wgl na to patrzy chyba nie, Tzn ja nie.
Odkąd jestem to może z 3-4 razy na to spojrzałem.

9

Jestem zarejestrowany na Forum Fortschritt od jakiegoś czasu i na podstawie własnych obserwacji i przemyśleń uważam, że ranga powinna być nadawana na podstawie liczby udzielonych mądrych rad, a nie  na podstawie liczby napisanych postów

Więc naucz maszynę inteligentnego myślenia , wtedy będzie oceniać posty.

Czy można to zmienić głupio mi przez to, wolałbym być na zero.

Jedyne co mogę , to fizycznie zmniejszyć liczbę napisanych postów a tego chyba byś nie chciał.

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

10

Zgadzam się z fenolem.To ludzie z forum powinni ustalać kto powinien mieć doktorat.Pozostali powinni mieć napis traktorzysta lub operator fortschrita.

11

Hehe operator;D
Dobre;D
Ale nie może być że sami decydujemy, bo jakiś co mało wie, Sobie da "kierowca bombowca"
Bo to będzie, największa;D

12

Zgadzam się z fenolem.To ludzie z forum powinni ustalać kto powinien mieć doktorat.

Nie da się temat skończony

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

13

Problem bez problemu.