Odp: Zlot Forszajowców
Spokojnie, mamy czas.
Ale fakt, powoli trzeba by zacząć się decydować. Może być 8.11.09, do 10.11.09 maksymalnie muszę mieć listę.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Zlot Forszajowców
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Spokojnie, mamy czas.
Ale fakt, powoli trzeba by zacząć się decydować. Może być 8.11.09, do 10.11.09 maksymalnie muszę mieć listę.
Po prostu. Myślałem, że do tego czasu będę miał wykopane buraki i problem z głowy. Ale póki co czekam na niewydarzonego właściciela Holmera, który był już prawie trzy razy na polu. Prawie był i prawie wykopał. Prawie robi dużą różnicę... dlatego nie mogę przyjechać .
Ja niestety odpadam.
Zainteresowanych i zapisanych na listę jest dziewięć osób. Przy okazji rozmowy na temat wynajęcia lokalu, była mowa o ok. dwudziestu osobach. Imprezy tam odbywają się okazjonalnie, nie co dzień. Więc zorganizowanie zaopatrzenia i obsługi dla mniejszej ilości osób nie bardzo się opłaca.
Poczekajmy do wtorku wieczór. Może ktoś jeszcze się skusi.
Chętnie przyjmę Was Szanowni Koledzy u siebie, ale mam dom w strzępach. Stary w remoncie i nowy nie wykończony. Muszę jeszcze trochę przy nim popracować nim mógłbym bez obrazy dla Was, zaprosić na imprezę.
Tak to już jest z nami polakami dużo krzyczymy mało robimy , może faktycznie termin mało odpowiedni (spóźnione siewy , wykopki , zimowe orki) ale wierzcie mi to nie jest jedyne forum na którym jestem zarejestrowany i na wielu organizowane są zloty , które niestety nie wypalają taka nasza natura. Ale na pocieszenie zapraszam wszystkich w czerwcu do siebie okolica piękna sztuczny zalew oraz inne stawy, konie , łodzie , lasy , góry ,bez zapisów pod namiocik będzie fajnie.
no fakt niedaleko masz juz zalewy maniów mietków poszalec i wypocząc można
szkoda jak nie wiem co z mojej strony to bardzo chciałem Was poznać ale nie mogę być na zlocie sprawy rodzinno-gospodarskie ehhhh
Panowie, chciałem dobrze a wyszło jak zwykle.
Każdy i zawsze ma jakieś sprawy do załatwienia. W takim wypadku żaden termin nie będzie odpowiedni. Lato nie bo gorąco i komary gryzą; zima nie bo drogi i dupę mróz ściska; jesień i wiosna nie bo masa roboty.
Problem leży gdzie indziej. Czy my naprawdę chcemy się spotkać ?
Dokładnie Sławku masz rację, jak zaczynał rodzić się pomysł spotkania, zorganizowania zlotu, to chętnych było bardzo wielu, popatrzyłem sobie na wcześniejsze posty w tym temacie, więc wiele osób deklarowało swój udział, wręcz byli zniecierpliwieni i już nie mogli doczekać się spotkania, a jak już przyszły konkrety i trzeba było na serio się zdeklarować, to każdy głowę w piasek schował... bo co??? :nie_wiem:
Tak samo było z Bednarami
I jak ma zaś być dobrze w naszym kraju, jeśli tak liczna grupa społeczna jaką są rolnicy, nie potrafi się zebrać, aby spotkać się na jeden dzień w celu odrobiny rozrywki.
Daleko nam jeszcze do cywilizowanego świata, nie dla psa ta kiełbasa.
A ja powiem to co wcześniej. 10ha buraka dalej stoi w polu. Deszcz pada cały czas, męczę siebie i innych posiadaczy kombajnów- bezskutecznie. Nie szukam wymówek, piszę jak jest :nooo:
Chętnie bym się z Wami spotkał. Ale co zrobić, siła wyższa. W normalnych warunkach już dawno powinienem mieć je z głowy.
Sławku ja i tak przyjadę z beczką i z rewanżem :beer:
Zapraszam serdecznie !
Szkoda,że ja mam tak daleko:)
Tato, obowiązkowo skręć do mnie. Masz mój tel, w razie problemów z trafieniem - dzwoń.
Piotrze, podejrzewam że ja pierwszy Cię odwiedzę. Mam córkę na pierwszym roku studiów we Wrocławiu. Od Wrocławia do Ciebie rzut beretem. Ale jakbyś był w moich stronach - zapraszam.
Piotrze, podejrzewam że ja pierwszy Cię odwiedzę
Serdecznie zapraszam :beer:
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Zlot Forszajowców
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo