Temat: Drobne pytania
Tutaj zadajemy pytania drobne np.
Jaki jest najnowszy foraszaj
Który z ciągników jest najsilniejszy
itp.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Drobne pytania
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj zadajemy pytania drobne np.
Jaki jest najnowszy foraszaj
Który z ciągników jest najsilniejszy
itp.
zt 323 moim zdaniem
marrus tak z ciekawosci ile ty masz lat ?? bo zadajesz takie pytania jak niemowlak ...
pozatym chyba za dużo przesiadujesz na agrofoto bo tam takie dziwne pytania zadają poprostu masakra moim zdaniem
pytania są tendencyjne....
a co to siły...
oglądałem na youtube pare filmików gdzie jeden przeciąga drugi
i zauważyłem że kiedy nowy ciągnik daje radę staremu to zazwyczaj jest ustawka dla potrzeb marketingowych jak tu....
http://www.youtube.com/watch?v=G8COXHzC … re=related
kiroviec by wygrał ale .....
wojtas a ty to myślisz że nie mam co innego robić tylko na agro foto siedzieć??
a te pytania zadaje z ciekawości.
ok kaput .
A co do siły to mi sie zdaje że 303 ma największy silnik a najnowszy jest 325a chyba (nie wiem ale tak myśle)
¬le myślisz, 303 i 325 mają takie same silniki, 325 jest po prostu trochę zmodyfikowaną wersją 323, modyfikacji uległa hydraulika.
Szczerze mówiąc, to myślałem, że padnie tu inna odpowiedź, typu: "mój 330 jest najsilniejszy, bo...." itd
Co do najsilniejszych ciągników, to należą do nich białe okręty marki "BIG BUD"
Najsilniejszy jest mój zetor 12145 , dlaczego ? , dla tego że jest mój i aktualnie nie posiadam mocniejszego .
Powiem tak ze mamy zt 303 i zt323 wydaje mi się ze oby dwa są tak samo silne, możne trochę 323 dzięki szerszym opona i dodatkowym biegiem ale moim zdaniem nie ma różnicy
przeciesz to sa te same ciągniki silniki te same szybkosci te same w 323 jest troche więcej elektroniki i taki bajer w postaci jednego biegu wiecej na kazdym przełożeniu przez co 3 inne zostały troche spowolnione ot cała filozofia w tych sprzetach
Heh, dobry temat żeby się pośmiać, co to za pytania, powiem tak, sam przez 2 lata studiowałem agro-foto, i uciekłem , bo tam 75% społeczności to dzieci w wieku 10-15 lat, sam mam 16 ale nie chwaląc się trochę wiem, dużo widzę jak robią w domu, itd.I się szybko uczę.
A te pytania co zadaje autor tematu, to faktem jest że są z AF!
Tam co drugi temat to "Który ciągnik wam się najbardziej podoba"
Itd;/
Żenada moim zdaniem.
I niech mi ktoś powie że AF, to porządna strona??
Może i tam mają duża reklamę i popularność ale co z tego jak więcej tematów, to bezużyteczne tematy.
A jeśli już mowa o tym który ciągnik jest silniejszy to pytanie do autora tematu tj, pisząc że który ciągnik jest najmocniejszy miałeś na myśli jakąś konkretną marke??
http://www.youtube.com/watch?v=tZczP8uxhCA Krzysiek masz racje.
http://www.youtube.com/watch?v=tZczP8uxhCA Krzysiek masz racje.
W czym ma rację jak to 2 różne Kirovce i 2 różne Fendty.
Widze że koledzy nie zauważyli takiego drobnego szczegółu który czasami jest ważniejszy od mocy, biegu na którym jedziecie, szerokości opon, współczynnika tarcia, umiejętności kierowcy, i sam nie wiem czego jeszcze.... chodzi o to jak maszyny w tym wypadku ciagniki są szczepione. Jak nie czym! Gdyby kiroviec miał zaczem o 50 cm wyżej to zrobiłby to co fendt z nim czyli podniósł jego tylna oś, a potem odjechał z nim w pizdu za barame.....
wogle po co AF zrobili zeby sie chwalić a nasze forum to jest od tego żeby sie dowiedziec
No to fakt z AF, tam sie tylko chwalisz, jak masz JD itd to jesteś gość, a jak zt303 zt323 to nie pokazuj się;D
ja nie siedze na af
najnowszy jest FT4520 ale to prototyp to chyba ostatni produkt kombinatu co nie zmienia faktu że to konstrukcja gdzieś z 1992r
Felol no chyba masz rację ale on nie wiele rózni sie od 325
A tak ogólnie.
To powiedzcie jak to działa http://www.allegro.pl/item771385754_mas … gnika.html to na hudraulike ???
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Drobne pytania
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo