Odp: Wraki ciągników.
są są
http://www.allegro.pl/item786625924_mas … zesci.html
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Wraki ciągników.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
są są
http://www.allegro.pl/item786625924_mas … zesci.html
Normalnie castorama dla rolnictwa jeszcze takiego czegoś to nie widziałem
Wojtas może byś się odsłonił z kąt jesteś i gdzie jest ten szrot.
wszelkie namiary masz na tej stronie to jest województwo podkarpackie miejscowośc jasło
tel 0663267170
Widziałem to już gdzieś;D
A u nas był gdzieś kiedyś taki sam cmentarz, ale ciągników.
witam,ja swojego forszaja uratowałem od pocięcia na żyletki za 3 koła,mały remoncik i ho ho
Cześć !
To się chwali. Ja mam na koncie takich cudownie uratowanych wraków - kilkadziesiąt szt. Ostatnio przy spotkaniu ze znajomym, opowiadamy sobie swoje sny. Jemu się śniło, że urodził trzecią córkę - ale ból !!! Ja miałem sen o Ursusie C 45, tzn. o odpalaniu. To jest dopiero ból !!! Nie wiadomo czyj większy ? Mało całe dnie, to jeszcze i noce. Koszmar !
Koledzy, jechałem sobie oglądać agregat, i był komis, jakiś maszyn budowlanych i rolniczych, zatrzymałem się i tam z właścicielem pogadałem, i się rozmowa rozkręciła, jak już doszło do biura pokazał mi zdjęcia jak był na Niemcu, zrobił foty około 50-70 sztuk ciągników spalonych po wypadkach itd, to był dopiero widok!!
wiecie skąd jest ten szrot to Anglia a jak znajdę stronę to dam link w irlandii bylem na takim ciagników i pras około 400 traktorów 50 pras i z 1000 silników do ciagników opony koparki
Ciekawie jest wpaść na tai szrot, dużo przydatnych rzeczy można wynaleść.
ano można ale nie za darmo nieraz cenią sie drożej niż za nowe a nieraz to kota w worku kupisz masa spalonych
sprobujcie na www.burdenbros.co.uk on ma największy w uk skrapjard
Ten facet ma najwięcej chyba maszynek, ale z tego co widze to nowe.
JA swojego 303 kupiłem za 8 tys. bo mi c 380 padła i było trzeba coś kupic. Wtedy za te pieniadze niekupił bym 360 a jest różnica miedzy 303 a 360. Sąsiedzi sie z nas śmiałi że lokomotywe kupiliśmy a jak oni kupili nową forterre to serwis przyjeżdzał codziennie. Ich forterra niemoZe uciągnąc 4 obrotowej A nasz Ciągał 5 Obrotową
mateuszi pierw to może się przedstaw !! co ty na to ??
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Wraki ciągników.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo