Odp: Adresy Sklepów Z Częściami
dobrze wiedziec a posiadacie jakieś katalogi ?? i w jakich cenach macie panewki pod wytrzasacze??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Linki i inne wskazówki » Adresy Sklepów Z Częściami
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dobrze wiedziec a posiadacie jakieś katalogi ?? i w jakich cenach macie panewki pod wytrzasacze??
Koszt panewki 45-100zł w zalezności od rozmiaru walka. panewki nie są wykonane ze sklejki tylko z spec. materialu.
Pantera, właśnie przed chwilą zamówiłem u was katalog do E-512, mam prośbę czy mógłbyś dac mi znac ile wyniosą koszty przesyłki (katalog do ZG)? Byłbym wdzięczny
koszt przesyłki ok 20 zł
Żuków koło Nowego Miasteczka woj .lubuskie TEL.606956625 jest to naprawde wielki szrot gdzie znajdziecie prawie wszystko posiada wiele czesci do fortschritta zarówno jak do kombajnu jak i ciagnika ale takze czesci do kirowca zetora ursusa liaza kombajnu clas , mf oraz całe ciagniki i kombajny oraz pługi ,agregaty itp.
Polecam e-sklep www.gzrm.com.pl !!! Systematycznie będziemy dodawać części do innych maszyn. Na razie wszystko do T-088
Pozdrawiam
www.gzrm.com.pl
Składnica Maszyn Grajewo
ul.M.Konopnickiej 2A
19-200 Grajewo
086 272-31-12
wiecie gdzie mogę kupić pasy do sieczkarni E- 281?
koledzy moze wiecie gdzie jest skep w Lubelskim?
Koledzy gdzie można kupić jakaś ala skure do ciągnika na błotniki??
I jaki koszt tego??
Po pasy do sieczkarni zadzwoń tu 602643423 , albo tu 0757244403 , albo tu 606340634 , wszędzie robią wysyłki więc dopasuj sobię cenę .
Koledzy gdzie można kupić jakaś ala skure do ciągnika na błotniki??
I jaki koszt tego??
Kup sobie materiał obiciowy do wygłuszania drzwi, jest wraz z gąbką, dostaniesz to w każdym dobrym sklepie z materiałami do wykończenia wnętrz.
A jaki będzie mniej więcej koszt tego??
Bo chce na błotniki do 303.
A i jak to przytwierdzić tam??
No i chyba tak zrobię bo kolega w 60tce ma taką oryginalną na błotnikach i inaczej aż jest w kabinie.
Drodzy koledzy może macie namiary na jakieś sklepy w łódzkim z częściami do e514????
A jeśli nie to z innych okolic bym prosił. Dzięki bardzo!!!
Zadzwoń tu 602 643 423 nie jest w łodzkim tylko obrzeża Płońska gość jest ok ceny też całkiem przystępne ma części nowe i używane do kombajnów , ciągników , sieczkarni , pras tylko forszaje . Też jestem z łódzkiego ale u nas to chyba niema części .
witam widziałem na naszym forum że jeden z naszych kolegów posiada sklep z częściami i mam taką proźbę ile kosztują dwa cylinderki hamulcowe na jedno koło i czy prowadzisz sprzedaż wysyłkową?????
Stary, Toż to jest cylinderek od żuka, grosze, nie daj się porobić i czytaj dokładnie forum.
od żuka nie pasują znam temat bo przerabiałem http://www.thu.pl/index.php tu kupisz oryginał z oringami najlepiej ze dwa komplety bo przesyłka droszsza niż uszczelki noi morze peknąć przy zakładaniu
sklepy prowadzą PiotrK oraz pantera poprostu wyślij do nich PW z zapytaniem my ci nie odpowiemy ile co kosztuje
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Linki i inne wskazówki » Adresy Sklepów Z Częściami
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo