Odp: Z cyklu znalezione na Allegro
To jest moim zdaniem do uprawy jakiejś gliny lub coś w tym stylu do rozwalenia brył
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To jest moim zdaniem do uprawy jakiejś gliny lub coś w tym stylu do rozwalenia brył
Tylko jak to na pole dociągnąć??? Asfalt przeciesz można tym zwinąć
Raczej na bank za ciągnikiem^^
http://www.allegro.pl/item848521966_cze … deere.html
przedni napęd http://allegro.pl/item857931651_przeni_ … 3_323.html ktoś kiedyś potrzebował
A ja wszystko wiem to jest nie kompletne z tyłu są dwa koła a z przodu jest siłownik tylko go odłożył tak jak koła bo by zapierniczyli ponoć wago tego to ponad 4 tony a szeroki 4,2 m a to jego tel.602500547
Fajny ten agregacik, dobry na moje pola z bryłami.
Wojatas mogę kupić, ale ile chcesz.
feczan pisz jak masz gg 6044064 albo na pw podam ci wszystko co bedziesz chciał nie będziemy zaśmiecali forum
Nie myślałeś Wojtas żeby włożyc przodek do swojego 320??
zobacz ile to roboty porostu leniwy jeste a nawet jak zainwestuje w przedni i zakupie wszystkie potrzebne czesci to puźniej juz teg nie odzyskam i tak mam w planie zakupic jeszcze jeden z przednim to ten zostanie tylko i wyłącznie do transportu
o ile z kolegą interesu nie ubijesz;D
heh no nie ubije cenie za swojego 13 i tyle chciał bym dostac wiem co to za ciągnik pozatym cała historia tego ciagnika jest na tym forum nic w nim nie robiłem prucz wtrysków no oleje płyny itp wymieniam w czasie to portafie za nic innego się nie biore bo nie musze jak narazie mnie nie zawiudł i oby tak było podcvhode do tego tak sprzedam to sprzedam nie sprzedam to będe dalej jeździł pozatym ten kto chce sprzedac forszaja sam zobaczy jak cięzko sprzedac ciągnik tej firmy
Wojtas masz jakieś Foty?
gdzies kiedys były ale gdzie wiem że na forum kiedys pokazywałem razem a zgregatem był ale jak coś to moge zrobic może jutro bede z drzewem znów drałował to bym zrobił
kris kiedy nauczysz się edytowania postów??? wojtas ja na swojego 323 jak sprzedawałem to myślałem że przetarg zrobię bo tylu było chętnych
no ale o ile pamiętam to miałeś po tuningu potycznym i chyba nie tylko ja mam w oryginale i do tego bez przedniego
Bez przodka ale do transportu idealny.
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo