Temat: Mtz 50
Założyłem ten wątek ponieważ mam MTZ 50 i mam małe problemy np. jak podłączyć alternator i czy jakoś da się włączyć sprężarke :stu:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Ciągniki » Mtz 50
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Założyłem ten wątek ponieważ mam MTZ 50 i mam małe problemy np. jak podłączyć alternator i czy jakoś da się włączyć sprężarke :stu:
od "ruskich" to tata jest specjalistą
z tego co widac to masz podłączone ale gruby do plusa aku a cienki do kontrolki
Dzięki bo muszę robić instalkę
Podlączylem tak i kontrolka nie Świeci
Hej jestem nowy na tym forum, moze kilka słów więc posiadam ciagnik MTZ 820 4x4 kupiłem go w uk,to jest stary ciągnik z lat 80-tych mam pytanko ten ciagnik jest wyposazony w dodatkowy baniak olejowy do pompy podnośnika oraz ma dwie wajchy zmiany biegów hamulce hydrauliczne z koncówkami euro,ogolnie jest w bardzo dobrym stanie a moje pytanko czy myślicie że da radę z pługami cztero skibowymi obrotowymi,oraz co sadzicie na temat sprowadzania ciagników z zagranicy,moze ktoś wie wiecej na temat tej marki traktorów bo ja nie za bardzo sie orientuje.pozdrawiam wszystkich.
Mój dziadek ma dwa ciągniki i kombajn z zachodu, już dwa sezony kombajn przepracował z małą usterką pasa od młócarni, a ciągniki non stop chodzą jeden ma tura to co chwile ma robotę a drugi to beczka a jak nie beczka to transport ogółem albo jak już pożądnie popada śniegu to spych i odśnieżanie dróg.
dwa traktorki wyniosly mnie 25 tysi co sndzicie durzo pozdrowionko
teraz mysle okobainie
Ojj waldi, pisz poprawnie!!!!!!!:uuuu:
DamianBorek]Ojj waldi, pisz poprawnie!!!!!!!:uuuu
:stu:Sorki spieszyłem sie.
Waldi masz możliwośc pokazania tych ciągników ?? wystaw zdjęcia jak masz czym je pstryknąc
sprubuje wstawic dzisiaj
spoko, waldi ale pamiętaj na przyszłośc;D
mógłby którys z Was napisac co zrobic zeby wstawic fotki poniewaz nie wiem jak.dzieki
Forum "FAQ" wszystko jest opiosane
nie chce sie czytac
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Ciągniki » Mtz 50
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo