1 Ostatnio edytowany przez Pietia (2009-12-30 19:17:09)

Temat: SALETRA WĘGIERSKA

W czy ktoś sie spotkał juz z saletrą węgierska u nas ma być po nowym roku u Osadkowskiego po 780 zł. w big bagach po 700 kg. tylko że ma ona ma 32% azotu i sie tak zastanawiam nad zakupem.

2

Odp: SALETRA WĘGIERSKA

na allegro ona jest dostepna od długiego czasu. Sam sie zastanawiam nad kupnem ale ....waham  sie bo cholera wie co to za nawóz. Z tego co widze na allegro to cena jej poszla troche w gore jeszcze z dwa -trzy tygodnie widziałem z transportem w zachodniopomorskie była za 745 a dzis jest za 839. dzwonilem dzis do Gorzowa wlkp do firmy agro-biznes i wstepna cena 840 ale jesli biore caly zestawa 24 T to cena do uzgodnienia. wiec na dzien dzisiejszy wegierska sie nie oplaca.No i do tego big"big" begi po 700 kg hmm

3

A ja popytam w okolicy u kolesia co ma nawozy czy słyszał o tym wgl. Bo ja pierwszy raz słysze;D

Fortschritt ZT-303-D------------A w przyszłości Fortschritt ZT-323-A

Sprzedam lampy zespolone diodowe, diody LED.
Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL

4

raz mi zabraklo trochę saletry i dokupilem łotewską zboże po tygodniu miało czerwone liście!!!!
ale może ta będzie lepsza.Ja kupiłem saletrę 25 listopada po 780 zł a ciotka tydzień póżniej już po 880 <włocławska>