Temat: co to za wyjcie??
czy ktos ma zamontowane takie wyjscie ??mam fortschritta 8 lat a nie wiem od czego jest xD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » co to za wyjcie??
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy ktos ma zamontowane takie wyjscie ??mam fortschritta 8 lat a nie wiem od czego jest xD
to wyglada na wyjście lub powrót do silników hydraulicznych w jakichś maszynach pewnikiem jak włączysz pompe to tam zawsze jest cisnienie u mnie tez takie jest tylko ze to małe
pozatym co to jest to z tyłu ten hak ??(jeśli sie nie myle) ?? wagony tym ciągałes czy co
nie hak jest do zbierajacej i beczkowozu (lotniczego) ;p
oryginal sie wyginal wiec wykombinowalismy cos takiego
no tak ale jak narazie w moim skromnym asortymencie nie bylo maszyny ktora bym pod te zlacze podlaczyl,
Scorpion ten zaczep to masz chyba z rosyjskiego ZIŁA??? Fajny
koledzy głowy nie daje sobie uciac ale do silników chydraukicznych to so specjalne dwie pary wyjsc i sa polacone z takim rozdzielaczem który mozna sobie zamontowac w kabinie.W tym przewodzie masz cału cas cisnienie. Oryginalnie to wlasnie on zasiłal ten rozdzielacz tylko przewodem z koncuwka o innej srednicy.To zlacze moze tez posłuzuc do napełnia nia nowym olejem jakiegos ukladu chydraulicznego np.w plugach z akumulatorem chydraulicznym.
Do tego przewodu podpina się hydronetkę i uzupełnia stan oleju w hydraulice, można do tego przewodu podpiąć przewód powrotni z rozdzielacza od tura. Przewód ten jest podłączony do rury powrotniej z rozdzielacza i niema tam ciśnienia.
Maksx, kolor pasuje, ale to nie jest od Ziła.
chyba każdy to ma mój leciwy zt 300 ma i działa chodził w roziewaczu wapna jak ta lala
a to że ma inną końcówkę to mało istotne...
hak mam ze zlomu i nic wiecej o nim nie wiem
a farba zanim byla na nim stala w bance w garazu takze farba to na pewno nie oryginal;)
czyli ten waz to poprostu zlot oleju tak??
Hak podobny jak z ruskiego UAZA
widze ze na pewno rosyjski ;p moze uaz moze zil
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » co to za wyjcie??
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo