Strony Poprzednia 1 … 22 23 24 25 26 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
jak się dba to się ma
Ku****!!
Ja jak szukałem to nie było we takim stanie;D
Nic specjalnego puszka farby i uzupełnił brakujące zęby. Jak byś chciał damian kupić takiego to byś kupił a nie jakis wąski do ciągnika 70konnego.
Niektórzy twierdzą że silnik ify nie nadaje się do turbo a ty ktoś odważył się je założyć do kombajnu:
http://allegro.pl/item924745037_kombajn … e_514.html
Ktoś na naszym forum też założył przeciesz do IFY w ciągniku turbo
z takimi naklejkami to chyba był sprowadzany ze skandynawii. A jesli chodzi o ten agreagat to cena jest maskryczie wysoka. ja kupilem dwa lata temu takiego z podwójnymi wałkami za 1500 10 km ode mnie z likwidowanego gospodarstwa praktycznie połowe łap mial nowych.
ja w tygodniu bede jechal pgladac 323 z turbo i nie wiem czy te turbo to dobry pomysl w ifoskim silniku?
Fujitsu to mi pojechałeś teraz;D
Hahahahahahahah.
Weź Sobie 70-konnego jakiegoś załóżmy MTZ i przyjedź upraw u mnie chociaż kawałek tym agregatem!!!
ja bym przyjechal z miła chęcią jeśli bym miał MTZ-a pozatym temu agregatowi da rade i sześcdziesiątka uwierz mi bo ciagałem ale wiadomo prędkości to nie uzyskasz zadawalającej
a tak na marginesie to przeciesz kiedys istniały konie puźniej talapki i nimi orano uprawiano i wogule i wszystko sie dało zrobic więc nie mów że sie nie da uprawic bo to nie prawda takie moje spostrzeżenie :dance:
dobrze gada na prezydenta go !!!
kto chetny zeby wpuscic go w bloto??
http://www.allegro.pl/item915137616_urs … erski.html
scorpion bez przesady na prezydenta odrazu nie no spokojnie ale za ministra jakiegoś bym się nie obraził
co do tej sześcdziesiątki to mało chce ja za swoja ostatnio na odczepne kolesiowi powiedizałem 30 tysiaków na wstępie , zjechaliśmy do 26 tysięcy i tak mu nie sprzedałem również w 100% oryginał co prawda nie ma 900mtg ale ma 1878 mtg o ile pamiętam i i tak jej nie sprzedam bo to sentymant do niej wiecznie stoi w garażu tylko na zniwa wyjeżdza w pole bo trzeba przyczepy pościągac a kiedys mleko woziła i ot cała jej chistoria 86 rok i że tak powiem dalej będzie stała w tym garazu i kurz zbierała jak ja kiedys wyprowadze z garazu to zrobie zdjęcia
to agregat w sam raz do 100 KM bobiony pod nasze maszynki
Krzysiek bez urazy nie wspominaliśmy tu o agregacie który jest wymieniony w linku
na ministra ??nie ma sprawy....
no nasza 55'atka przechodzi z ojca na syna od pokolen nie no to chyba 76 rok a silnik jak pszczolka, dodam ze od paru lat kosi kukurydze sieczkarnia 1 rzedowa ( w tym roku okolo 10ha) no i co dziennie w wycinaku ogolnie uniwersalna, mozna by opowiadac i opowiadac....
nie powiem ze sie wcale nie psuje ale nie sypie sie co chwila..........
aVe
dobrze że jest ktoś kto ma tę maszynę bo jak by się okazało że słupice pękają, rama się gnie, pierś po 10ha starta to katastrofa. cena przyciągająca. firma zmienia nazwy czyli kantują na podatkach
Witam! Jestem nowy na forum:) chciałem tylko wyprostować jedną rzecz. Firma Awemak a reszta wymienionych firm nie mają nic ze sobą wspólnego. Z tego co mi wiadomo to Awemak istnieje od 1993roku i nie zmienia nazw. Sam posiadam maszny tej firmy:) z pewnością rama się nie gnie i słupice nie pękają:) POLECAM:)
no to dobrze wiedziec bo wlasie zastanawiam sie z ojcem nad kupnem...:D a wracajac do 360 to z checia bym sprzedal i kupil sobie 2 forszaja...:D
mi 55 nie wejdzie do szopy wiec... ;p
a nie chcial bym forsza pozbawic kabiny
Cześć Maciejjj !
Dzięki za podpowiedź i zapraszam do wątku "Przedstawmy się ".
http://www.autogielda.pl/maszyny_rolnic … A9WAW.html
Morze ktos potrzebuje Brat Wiesia z Postolic sprzedaje ten kombajn co w oddali stoi to tez jako dawca
idealny do naszych helmutow:D
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo