Odp: Z cyklu znalezione na Allegro
ladna maszynka pewnie bartzo dobrze sprawuje sie na ziemi ktora sie bryli pewnie za tym mogl by byc zaraz siewnik pawelg przynajmniej ja tak mysle
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ladna maszynka pewnie bartzo dobrze sprawuje sie na ziemi ktora sie bryli pewnie za tym mogl by byc zaraz siewnik pawelg przynajmniej ja tak mysle
to wygląda na takie unowoczesnienie tej kolczatki co za pługiem sie ciąga tej 2-metrowej, ktos na forum ma taka. fajna sprawa.
http://www.allegro.pl/item932771277_plu … kazja.html kolejny gosciu sprzedaje forszaja i plug 4 obrotowa...:D
Zestaw całkiem całkiem , tylko ten pług jakby troszku przy mały , nie?
jak zobaczyłem cenę to pomyślałem że to cena za ciągnik z pługiem
Hmmmm taki 323 i nic więcej nie potrzeba;D
chyba muszę już namówic dziadka na serio na tego 323.
plug bardzo fajny ale na moje kamienie to by nie dal rady mnie tylko z zabezpieczeniami ratuje
Tak samo u mnie, mam dwa pola gdzie przez ukos i w drugim przez środek biegła kiedyś droga;/
Kamienna, teraz jest tam około 1m kamieni itd;/
dla tego kupilem w tej cenie tez 4 skibowa obrotowke z zabezpieczeniami i w tej cenie i jeszcze lemiesze prawie nowe + nowe noski..:D
A te noski to jest cholerstwo drogie;/
Ja do Overuma płaciłem po 120zł za jeden;/
noski sa wlasnie tanie po 30zl. a lemiesz po 120zl.
noski (dłuta) to najtansze co moze byc do pługa od 10-40zł w zależności jaki pług
Ehhh, ja tego nie kupowałem, dziadek kupował, i mi mówił.
Widocznie źle zrozumiałem;p;p
A lemiesze też kupował;D
Moją wina;D
¬le go zrozumiałem;p;p
do overuma w agromie sępólno 77zł same dłuto
Cosik do obory http://www.allegro.pl/item910267955_lad … tanio.html
Poczekajmy może wypowie się PiotrK powinien coś więcej wiedzieć o tym sprzęcie wydaje mi sie że to silnik dwucylindrowy.
Sprytna i fajna maszynka
Tam jest silnik od Multicar'a M25. 4-ro cylindrowa rzędówka, chłodzona cieczą - jakby nie patrzeć, również IFA, tylko znacznie mniejsza niż "nasze" czwórki.
http://allegro.pl/item939423230_fortsch … _deer.html może ktoś potrzebuje , widać sporo do poprawki ale cena nie za wysoka.Oczywiście to nie mój.
Mój znajomy ma do sprzedania siewnik zbożowy Mazur 4m ciągany + rolki do rzepaku, kukurydzy i redlice do kukurydzy.
Ojj ten 323 to "zwłoki" według mnie oczywiście;D
Dużo jest wgl roboty przy hamulcach w 323??
Damian daj mu 5tyś i bierz góra 3 tyś włożysz i będziesz śmigał.
Damian dziś przerabiałem temat hamulców by zrzucic zwolnice z tyłu to potrzebujesz godzine roboty w moim przypadku pół godziny jazdy do Pantery i spowrotem tylko że godzine przestałem i przegadałem u nich i półtora godziny skręcania ot cała technika zrobie osobny watek jako instrukcje do hamulców tylnych
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo