Odp: Zasmiecanie forum
Ja interesujące zdjęcia kopiuje na dysk twardy i zostaną u mnie na wieki.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » FAQ » Zasmiecanie forum
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja interesujące zdjęcia kopiuje na dysk twardy i zostaną u mnie na wieki.
ja mam to samo pare zdjęc się już nazbierało a teraz robiłem remont hamulców tył i pomyslałem żeby zrobic takie włąsnie coś zeby ktos kiedyś zobaczył co musi rozkręcic zeby to zrobic itp ale nic nie zrobimy zanim Piotrfire nie wyrazie swojego zdania
Czy dało by się zrobic dział np o nazwie Foto Nsprawa ?? lub o innej nazwie .
Nie rozumiem tego pytania , przecież taki dział istnieje od poczatku istnienia forum a nazywa się "zrób to sam" widoczny jest tylko dla zarejestrowanych uzytkowników czyżbyś miał zablokowane funkcje?
nie zablokowanych funkcji nie mam ale miałem inna koncepcje ale po przemyśleniu wszytkiego to na dłuzszą mete by był raczej lekki bałagan sorki za zamęt ...
Ale to by było dobre, ostatnio kolega od nas mówił mi co trzeba zrobic aby zregenerowac hamulce w 323. I ot to już by był jeden post do działu jaki proponuje wojtas.
Tłumaczę wam że to jest w dziale "zrób to sam" dokładny opis co i jak zrobić krok po kroku wiadomo lepiej jak jest to podparte fotami ale trudno wymagać aby robił to ktoś kto nie ma aparatu. Pytam więc po co tworzyć dwa jednakowe wątki.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » FAQ » Zasmiecanie forum
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo