1 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2010-03-17 23:38:26)

Temat: historia tego forum

Panowie
Rok ma 365 dni i naprawdę jest niewiele dni w ciągu roku kiedy nie odwiedzam togo forum właściwie mógłbym ustawić tą stronę jako stronę startowa w przeglądarce ale zona by sie wk....
no ale do czego zmierzam.....  przyznaję że nie szukałem, ale nie chce mi się szukać czegoś czego może nie ma. Chodzi mi o to jak powstało to forum. Domyślam się że ze nasz Administrator  maczał w tym palce. ale skąd wzięła się reszta? chodzi mi np o Tatamarty nie mieszkacie obok siebie a  Tata dołączył 1 dzień po Piotrze. jak to było??  zbieg okoliczności?
Generalnie tak patrzę że od początków forum prawie co dziennie  ktoś nowy wpisywał się na listę użytkowników. szokujące! biorąc pod uwagę że użytkowników naszych maszyn nie jest tak wielu jest np użytkowników samochodów marki opel, na dodatek cóz na wsi internet nie jest puki co dostępny "od ręki"
wiec jak to było?

tatamarty co się z nim dzieje dawno się nie odzywał?

2

Odp: historia tego forum

Rejestrowałem się w okresie jak powstawało forum i z tego co pamiętam zaczęło się na forum AF. Powstał pomysł a od pomysłu do realizacji było bardzo szybko - przynajmniej ja ze swojej strony tak to kojarzę.

gg 5118068

3

Ja też powiem tak jak autor tematu rok ma 365 dni a ja codziennie zaglądam na forum, co najmniej dwa razy.;D

Fortschritt ZT-303-D------------A w przyszłości Fortschritt ZT-323-A

Sprzedam lampy zespolone diodowe, diody LED.
Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL

4

trafiłem z ppr smile

5

znalazłem w google smile  bo miałem problem big_smile

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

6

znalazłem w gogle tez miałem problem teraz jestem prawie co dziennie . tata pewnie pracuje a co sie dzieje z karlosem ,mirasem 1232

7

ja też miałem problem i google mnie tu zaprowadziły tongue

Tylko głupi nie wie że jest głupi a mądry to wie

8

ja tak samo google...:d

9

A ja trafiłem z AgroFoto .

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

10

ja trafiłem  z google smile

11

Prawda jest taka. Kupiłem ten ciągnik , nikt w okolicy nie miał czegoś podobnego więc zacząłem grzebać w necie , trafiłem na forum PPR gdzie był dział o Fortschrittach tam poznałem kilku obecnych userów Zoraka , Karlosa , Tatemarty , Grzesia i wielu innych rzuciłem wieć hasło aby stworzyć oddzielne forum bo jeden wątek poświęcony temu ciagnikowi to za mało ,na początku podchodzili do tego sceptycznie ale nie dawałem za wygraną . Zacząłem reklamować forum na PPR za co zostałem zbanowany , tak więc uprawiałem kryptoreklamę info o forum wkomponowywałem w treść postów. Zresztą można to prześledzić czytając nasze posty na forum PPR. Potem postanowiłem wypozycjonować forum w googlach bo wiadomo jest to najpowszechniejsza wyszukiwarka i z trudami (bez www niechciało mi strony przyjąć) po 3 miesiącach forum było już na 1 miejscu googli po wpisaniu hasła fortschritt. Zależało mi na kilku userach Z PPR i naszczęście pozostali do dziś.

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

12

ja na af bo szukałem o 524

13

A ja się dowiedziałem z ogłoszenia na allegro,szukałem filtra oleju do sieczkarni i trafiłem na ogłoszenie PiotraK.

14

ahhh adminku no tak to było na PPR a nie na AF. Ciekawe co byśmy robili bez tego forum ?? zapewne jak by coś nawaliło to zanim doszło by się samemu to połowa ciągnika była by rozebrana

gg 5118068

15

Chała i cześc adminowi!!
Za pomysł i całokształt;D
Już się rozwiąząła zagadka jakim cudem Tato rejestrował się zaraz po Adminie;D

Fortschritt ZT-303-D------------A w przyszłości Fortschritt ZT-323-A

Sprzedam lampy zespolone diodowe, diody LED.
Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL

16 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2010-03-19 22:27:42)

Chwała!!!!!
Ja z tego co pamiętam trafiłem przez stronę PiotraK

17

znalazłem forum przez google i tak od prawie roku dzień w dzień tu zaglądam big_smile

18

Tak Piotrze. To było.

19

ja znalazłem po przez mój ciągnik hehe smile google smile

Sprzedam U-4514

20

Ja po kupnie Forszaja szukalem w necie cos na jego temat i przypadkiem znalazlem to forum. I tak od dwuch lat jestem tu codziennie.