Odp: Naklejki Fortschritt forumowo - klubowe
Zajefajne ja chcę taką!!!
<a href="http://forum.atnel.pl" >ATNEL tech-forum</a>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Naklejki Fortschritt forumowo - klubowe
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zajefajne ja chcę taką!!!
Naklejki będą robione w maju ale myślę, że najlepiej jak będzie tylko jeden model. Sama naklejka na pewno będzie miała inny odcień żółtego i będzie on bardziej stonowany. Uważam, że naklejka w takim kolorze najlepiej rzuca się z daleka w oczy i dość ciekawie pasuje do różnych kolorów na jakich będzie naklejana. Po sugestiach przerobiłem ją na bardziej Fortschritt'ową:
Uploaded with ImageShack.us
Jak teraz Wam się podoba?
myślę że czerwień pasuje idealnie. Świetnie.
Jest już idealnie . I faktycznie ta czerwień pasuje
te mogę nalepić na fortschritta:satan::satan::satan:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ok !!!!!!!!!!!
Jak możliwe to dwie duże i dwie małe jest ok.
Ja też się pisze na co najmniej 3 sztuki
Jest super. Chcę dwie lub 3 szt
Jest ładna. Poproszę osiem sztuk.
To jak już będą to podam Ci adres kolego;D
no ja tez na pare bym byl chetny
O.K. No to naklejki będą takie jak ta ostatnia. Pozostaje jeszcze kwestia rozmiaru. Mała to raczej taka jak powyżej, w skali 1:1, ale chcieliście również większe więc jaki rozmiar proponujecie?
hmm taki aby naklejka na aucie była rozpoznawalna taki rozmiar będzie ok.
na pewno wszystkim nie dogodzisz taki rozmiar na auto czy fortschritta jest okej jak ktoś chce metr na metr to niech idzie gdzie bilbordy robią
Piotrze naklejki są bardzo ładne przy rozsyłaniu poprosiłbym z 4 sztuki. Z góry dzięki!
Jeżeli mogę jeszcze coś zaproponować to naklejkę na kombajn która mogła by się znajdować na "dupie" :stu: kombajnu bo przecież w żniwa jak kombajn jedzie szosą to zawsze jakieś samochody jadą za nim i mają okazję przeczytać napisy na naklejce i w taki sposób ludzie dowiedzą się o Naszej Społeczności i o bezkonkurencyjnym Zakładzie PiotraK :dance: :dance:
TYLKO SIĘ TAK ZASTANAWIAM JAKIEJ WIELKOŚCI POWINNA BYĆ TA NAKLEJKA ???? :hmmm: :hmmm:
Całkiem całkiem prosiłbym o 3 sztuki
dobry pomysł z tą naklejką na tył kombajnu bo zadek ma pusty i niema co tam podziwiać a tak pisząc to nie wiadomo czy Piotr zrobi dwa wielkości niech się wypowie
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Naklejki Fortschritt forumowo - klubowe
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo