Odp: Powiedzcie coś o sobie
I ja również cię witam.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 42 43 44 45 46 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
I ja również cię witam.
witamy
Ładny, masz +.
Na sucho też tak się błyszczy ?
pewnie ze sie blyszczy
witamy w gronie
witam posiadamy z tatą takie cudo od 2 lat http://www.fotoload.pl/index.php?id=851 … 58026c4169 http://www.fotoload.pl/index.php?id=e66 … 76ac28d814
pierwszy na forum co ma kompletne osłony na silnik pozazdrościć
cholerka jaki to rocznik?? malowany byl? nie no sprzet super
witam malowaną miał tylko ramę i obciążniki jeszcze czeka go dalsze malowanko jedyne co stoi na przeszkodzie to czas i kaska a co do blach to naprawdę fajnie wygląda z nimi ale za to musiałem się namęczyć żeby nic nie brzęczało podczas jazdy
+ za sprzęt ,a tłumik od czego masz założony ?
Witamy!
dzień dobry , mam na imie Mateusz mam forschritt ZT 323 A , fartschritt E 514 ,fortschritt E 512 . i pozdrawiam wszystkich użytkownik maszyn i forum Forschritt .
Witam. Mam na imię Bartek. Pochodzę z północnej Wielkopolski. Mam 30 lat, a od 14 lat jestem kombajnistą na Fortschrittach, 10 lat E 512 i ostatnie 4 lata na E 514.
Znam te kombajny na wylot, jak własną kieszeń. Poza tym mam trochę wiedzy o paliwach i olejach i mam nadzieję, że będę mógł w tych kwestiach pomóc. Mam również nadzieję, że nie będę przeszkadzał i że zostane przyjęty do grona. Pozdrawiam wszystkich eksploatatorów Forschrittów.
DoktorB
witamy każda rzetelna pomoc się przyda
nareszcie lekarz, brakuje nam jeszcze psychologa, pewnie by sie przydał. A witam serdecznie Forsz'mana z doświadczeniem , przydasz sie szcczegolnie w zniwa Witamy w gronie, witamy
nareszcie lekarz,
Dziękuję za powitanie i przyjęcie do grona ale tak żeby nie mylić, DoktorB nie wywodzi się od medycyny (lekarz), tylko od doktora nauk rolniczych.
oo kurczaczki coraz wyrzsze sfery się pojawiają Witamy
Cześć Bartek !
Strony Poprzednia 1 … 42 43 44 45 46 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo