Temat: Czwartek jest dniem kawalera.

Tutaj  raimy  wink   kawalerowie  i  siostry  userów  głos  należy  do  Was smile

2

Odp: Czwartek jest dniem kawalera.

o kurde smile rozkręca się nam forum heh ;]

3

Zamienię żonę w ciąży na Junaka z koszem.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

4

A ja zamienię żonę na cokolwiek, może być używane i popsute.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

5

Nie wiem jaki wy macie żony ale moja jest
piękna i szybka jak Ferrari i cały czas jej pilnuję żeby mi jej nikt nie buchną smile

6

pawelg napisał/a:

Zamienię żonę w ciąży na Junaka z koszem.

:stu::stu::stu::stu::stu:

MAREKPE napisał/a:

A ja zamienię żonę na cokolwiek, może być używane i popsute.

BUAHAHAHAHAAA:lol:

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

7

Panowie spokojnie to tylko żarty.

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

8

to pokażcie zdjęcia tych żon może się ktoś skusi big_smile

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

9

Nie no, na wygląd zewnętrzny to bardzo wielu by się skusiło, ale zwrot reklamacyjny po kilku dniach gwarantowany.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej

10

No u mnie sytuacja wygląda podobnie jak u Marka , na oko ok tylko jest jak nietoperz , nic nie słyszy nic nie widzi a wszystkiego się czepia .

11

heh koledzy teraz to tylko wysłać  do waszych żon i dopiero byście mieli jazde heh smile

12

chyba nie oni mieli by "jazde".....

13

co to jest czwatrek ? jestem kawalerem ale nie wiem :hmmm:

14

to tak jak tłusty czwartek big_smile

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

15

Aha, to już mniej więcej wiem smile

16

efekt szybkiego pisania:)

Sprzedam U-4514

17 Ostatnio edytowany przez PiotrK (2010-07-24 01:27:41)

Przychodzi facet do chirurga plastycznego i prosi go aby zrobił żonie operację plastyczną, ale nie ma za bardzo pieniędzy i chciałby z dużym upustem, bo już dalej tak nie może....
Na to lekarz: - Nie da rady, poniżej 5 tysięcy nie zejdę.
- To dla mnie za dużo. Nie mam tyle pieniędzy ;-(
Po tygodniu ten sam lekarz spotyka tego gościa spacerującego po mieście z żoną. Odciąga go na bok i mówi:
- Nie no, Pan tak dalej żyć nie może! Zrobię żonie tą operację za 1000zł, ale taniej naprawdę już nie mogę.
- Dziękuję Panie doktorze, ale już nie trzeba. Leśniczy za pół litra zgodził się ją zastrzelić....

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

18

Jak czytam wasze opinie o żonach cieszę się że jestem kawalerem. WOLNOŚÄ†

Rolnik z powołania:-)

19

Dario  nie  czepiaj  się  literówek,  lepiej  bierz  się  za  sąsiadkę bo  pewnie  "odłogiem  leży" big_smile

20

Tu nie chodzi o opinie tylko o sprowokowanie ludzi do dyskusji. Bo i tak nikt by swojej nie oddał, przynajmniej dopóki się nie zamortyzuje...