Odp: Katalog części FORTSCHRITT na CD
Ja płaciłem od ręki, jeśli nie doszły to trzeba nakopać listonoszowi :gun: (jeśli coś nie tak daj znać )
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Katalog części FORTSCHRITT na CD
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja płaciłem od ręki, jeśli nie doszły to trzeba nakopać listonoszowi :gun: (jeśli coś nie tak daj znać )
od was przekazy byly po dwoch dniach brakuje tylko jednego ale nie bede sie juz upominal bo nie ma to sensu a suma nie jest warta zachodu bylo minelo po prostu juz wiem z kim mozna wspolpracowac i gadac powaznie i uczciwie
Nie wiem czy można obwiniać za to użytkowniów forum listonosz nie może oddać przesyłki za pobraniem bez otrzymania pięniędzy takie są przepisy chyba że ktoś zna listonosza ale wątpie czy by się tak dało listonosz musiałby zapłacić ze swojej kasy raczej to wina poczty miałem już taki przypadek możesz złożyć reklamacje na poczcie muszą wyjaśnić co się stało z kasą złożenie takiej reklamacji nic nie kosztuje (chyba że droga na poczte).
Jak przesylka byla nie ubezpieczona do do d... im naskoczysz tez mialem z listonoszem problemy kupilem na allegro towar jezeli mozesz to prosze o taka sama plytke za pobraniem chociaz jeszcz nie mam 323 ale kto wie kiedys bylbym szczesliwy u mnie na gorkach to bym sie smial z plugami pod gore ciagnac
narazie daje ci nr gg 9100516 lub beny.artur@interia.pl
Ty kupowałeś na alegro i pewno coś po drodze zaginęło a on wysyłał za pobraniem kase powinien dostać i tyle.
Ale wszystkie paczki doszly = kasa zostala za wszystkie zaplacona listonoszowi = ktos zrobil walka na poczcie. Takie moje zdanie..
Czy nie dałoby się wrzucić katalog w Emule i opisać tak żeby szło ściągnać ? Panowie informatycy wypowiedzcie się
Wszystko sie da ale JA mam tylko 16kb/s upa
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Katalog części FORTSCHRITT na CD
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo