Temat: Jak daleko macie z gospodarstwa w pole?
Jak daleko macie z gospodarstwa w pole? na mam wszystko bliziutko, najdalsze działki jakieś 3km od domu a najbliższe jakieś 100 m. Jak jest z odległościami u was?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Jak daleko macie z gospodarstwa w pole?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak daleko macie z gospodarstwa w pole? na mam wszystko bliziutko, najdalsze działki jakieś 3km od domu a najbliższe jakieś 100 m. Jak jest z odległościami u was?
u nas najdalej 8 km a najbliżej 30 metrów z pod domu
no to ja chyba rekord pobiję bo najdalej mam ponad 20km a najbliżej jakiś metr za stodołom 2.5ha
A tam gdzie masz ponad 20km to jak duża działka że opłaca Ci się jeździć?
ponad 1ha nie opłaca się ale jadę z sentymentu.
OD 5km do 18 działki 1-10ha
ja mam 14 km ale jest tam działka 31ha długa 1000 metrów
To całe pole masz w jednej działce czy pisałeś o najdalszej?
pisałem o najdalszej resztę mam w promilu 2km to blisko
Ja mam najdalej 8 km 9 ha , potem 3 km i tak coraz bliżej.
ja najdalej 1 km a reszta 1m za ogrodzeniem właśnie z tego pola można się przedostac sznureczkiem na każdo inne po drodze to 500m za 10ha
ja max 8 km 5 ha idzie wytrzymac ale najgorzej jak jest ugor, godzine okolo jeden przejazd na pole i z powrotem
U nas to najdalej 3 kilometry ale w kawałku 10 hektarów a tak wogóle to mamy 70 ha w 27 kawałkach
Ja mam 25 ha w ponad 30 kawałkach więc Ty i tak masz lepiej
Ja mam 25 ha w ponad 30 kawałkach więc Ty i tak masz lepiej
To jak Ty chcesz to Forszem uprawiać? Więcej wydepczesz niż zaorzesz czy uprawisz.
Prawie do wszystkich działek mam drogi z obu stron więc na drogach nawracam, a forszaja nie miałem w planie kupować ale nie stać mnie było na MTZ a C 360 3p nie dawał już rady. Ci o których pisałem tu http://fortschritt.p2a.pl/viewpoll.php?id=184&p=9 Też mają forszaja tylko 323, a pole mają w podobnych kawałkach
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Jak daleko macie z gospodarstwa w pole?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo